Maak het mee online

 

Als jij niet naar de Lindenberg kunt komen, komt de Lindenberg gewoon naar jou toe! Onder de noemer Maak het mee online kun je vanaf half maart online workshops volgen voor in verschillende disciplines. Daarnaast kun je online registraties van jeugdvoorstellingen bekijken met theaterpakketjes die thuis worden bezorgd of deelnemen aan de online talkshow voor kinderen Hemd van je live!

Online workshops 

Corona of niet, je wilt creatief bezig blijven. En het liefst samen, met een kunstvakdocent én andere creatieve leergierigen. Met het nieuwe aanbod online workshops kun je jezelf dankzij de Lindenberg alsnog blijven ontwikkelen, maar dan veilig vanuit je eigen huis! De Lindenberg biedt workshops binnen alle disciplines aan, van gitaaryoga tot tekenen in eigen tuin en improviseren met sprookjesfiguren. Alle workshops worden door kunstvakdocenten van de Lindenberg gegeven via Zoom.

Bekijk hier het volledige online workshop aanbod.

Online jeugdvoorstellingen en talkshows

Met onze online jeugdvoorstellingen mét theaterpakketje haal je de magie van het theater naar je huiskamer. De benodigdheden voor een echte theaterervaring komen namelijk gewoon in een pakketje door de brievenbus bij je thuis voorafgaand aan de voorstelling! Hoe het werkt? Je koopt online een registratie van een actuele jeugdvoorstelling. Als aanvulling zijn er onze theaterpakketjes om je theaterbeleving compleet te maken. Je ontvangt het theaterpakketje een paar dagen voor de start van de online voorstelling in de brievenbus. 

Als je zelf de ster van de show wilt zijn, doe dan mee aan Hemd van je live! Dé online talkshow voor kinderen van 6 tot 9 jaar waarin je het nieuws van de afgelopen week bespreekt.

Bekijk hier alle online voorstellingen met (of zonder) een theaterpakketje 

Het actuele cursusaanbod loopt tot de zomer. Binnenkort start de inschrijving voor cursusseizoen 21-22. Houd de website in de gaten.