Kinderbevrijdingsfestival 2020

Kom je op ons feestje?

Elk jaar, op 5 mei, wordt in de Lindenberg het Kinderbevrijdingsfestival georganiseerd, in samenwerking met het Comité 4 en 5 mei Nijmegen. Deze keer moesten we ons feestje door de coronamaatregelen noodgedwongen uitstellen. Maar... we laten ons niet zomaar uit het veld slaan en dus vindt het Kinderbevrijdingsfestival alsnog plaats op 20 september a.s.! Er zijn allerlei muzikale voorstellingen en workshops over vriendschap en liefde, voor een klein prijsje en uiteraard allemaal coronaproof. Je bent van harte welkom!

Programma Kinderbevrijdingsfestival 2020

13.15 uur: Daan Draait - Lieve Lieven (5+)

14.00 uur: Workshop Rinkelstok maken (5+)

14.30 uur: Daan Draait - Lieve Lieven (5+)

15.00 uur: Wie Walvis - Moustachio (5+)

16.15 uur: Daan Draait - Lieve Lieven (5+)

16.15 uur: Workshop ukelele (7+)

16.15 uur: Workshop Flamenco (6+)

Coronamaatregelen
Er zijn diverse maatregelen getroffen om veilig een bezoek aan de Lindenberg te kunnen brengen. Het theaterprotocol en een FAQ over het theaterbezoek is te raadplegen via de website van de Lindenberg. Alle activiteiten bij de Lindenberg worden georganiseerd binnen de geldende richtlijnen van de overheid en het landelijke protocol.

Praktische informatie
Kaarten voor de workshops en voorstellingen van het Kinderbevrijdingsfestival zijn te bestellen via www.delindenberg.com. Anders dan bij eerdere edities is er geen vrije inloop en dienen kaarten voor alle activiteiten vóór aanvang van de desbetreffende voorstelling of workshop te worden gekocht. Wegens de coronamaatregelen vindt kaartverkoop enkel online plaats.

Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.