Lindenberg presenteert nieuw theaterprogramma

Theaterseizoen 2019-2020

6 mei 2019

De Lindenberg presenteert op maandag 13 mei het nieuwe theaterprogramma voor seizoen 2019-2020. Naast gevestigde namen als Stefano Keizers, René van Meurs, Remco Veldhuis, George van Houts, Hippe Gasten en Stine Jensen en Frank Meester geeft het huis voor de kunsten komend seizoen ook extra aandacht aan nieuwe makers die een belofte zijn voor de toekomst.

Cabaret, jeugd en meer

Voor liefhebbers van theater is er komend seizoen weer een veelzijdig aanbod in de Lindenberg te ontdekken. De afgelopen weken onthulde we al enkele namen als Martijn Koning, Lucky Fonz III, 155 (eenvijfvijf), Kasper van der Laan en Mariska Simon. Naast cabaret, stand-up comedy, dans- en kindervoorstellingen van o.a. deze artiesten, zijn er ook toneelvoorstellingen, concerten en lezingen met maatschappelijke thema’s geprogrammeerd.

Podium voor nieuwe makers

Naast de grote en gevestigde namen staan ook ieder seizoen weer verschillende nieuwe makers op het podium. De Lindenberg vindt het belangrijk om een podium te creëren voor deze talenten en beginnende artiesten. Heleen Kalkman, programmeur bij de Lindenberg: “Ik zie regelmatig jonge en nieuwe makers binnenkomen en eerste stappen maken. Vlieguren zogezegd. Bij ons maken ze kennis met publiek, werken ze aan hun voorstelling en groeien ze – na uitverkochte zalen in ons theater – soms zelfs door naar de schouwburg. Dat we daaraan kunnen bijdragen, vind ik mooi.”

Campagnebeeld

Tegelijkertijd met het presenteren van het theateraanbod voor het nieuwe seizoen, zal het bijbehorende nieuwe campagnebeeld gelanceerd worden.

Praktische informatie

Vanaf maandag 13 mei is het complete theaterprogramma op de website te zien. De kaartverkoop voor de voorstellingen start op maandag 20 mei om 10.00 uur.

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Voorstellingen'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.