Nieuwe directeur/bestuurder Lindenberg

Teddy Vrijmoet per 1 september aan de slag

Met ingang van 1 september 2018 zal Teddy Vrijmoet (50) de functie van directeur/bestuurder bij de Lindenberg, huis voor de kunsten in Nijmegen vervullen. Teddy Vrijmoet volgt voormalig directeur/bestuurder Ilse Verburgh op, die in november 2017 vertrok. Arie Keijzer neemt sinds november de functie van directeur/bestuurder ad interim bij de Lindenberg waar.

Teddy Vrijmoet is sinds 2009 directeur van Stichting Vierdaagsefeesten en ACBN Evenementenbureau Nijmegen. Daarnaast is ze aftredend voorzitter van de Raad van Toezicht van de Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid, aankomend bestuursvoorzitter van het Bethlehem hospice en voorzitter van de stuurgroep Nijmeegse Economie Circulaire. Vrijmoet studeerde aan de Radboud Universiteit en was onder andere actief als projectcoördinator van de VVV Rijk van Nijmegen en horecaondernemer in Nijmegen.

Jack van Lent, sinds enkele maanden voorzitter van de raad van toezicht, reageert als volgt op de aanstelling: “Als nieuwe raad van toezicht zijn we zeer verheugd dat we Teddy Vrijmoet kunnen aanstellen als nieuwe directeur/bestuurder. Wij zijn er van overtuigd dat zij met haar persoonlijkheid, haar ondernemerszin en haar prachtige netwerk in Nijmegen, de juiste vrouw op de juiste plek is voor een stabiele en florerende Lindenberg. We zijn blij dat niet alleen wij als raad van toezicht dat vinden, maar dat ook de bij de sollicitatieprocedure betrokken medewerkers van de Lindenberg haar kandidatuur van harte ondersteunen. We danken hen voor hun waardevolle adviezen en kijken vol vertrouwen uit naar de toekomstige samenwerking met Teddy. Tot slot danken we Arie Keijzer voor diens bereidheid om tot de start van Teddy Vrijmoet aan te blijven als interim-directeur.”

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.