Odd Junior op 19 en 20 september 2015

ODD JUNIOR OP 19 EN 20 SEPTEMBER 2015

VAN MAGNETISCHE VLOEISTOF, ELEKTRONISCH FRUIT TOT AAN KUNSTBELEVING

Technologische kunst zien, maken, doen en beleven daar draait het om tijdens Odd Junior op 19 en 20 september in het Natuurmuseum in Nijmegen. Oddstream willen we technologische ontwikkelingen laten zien en hoe je die zelf creatief kunt toepassen. Je krijgt niet alledaagse combinaties te zien die leerzaam, leuk en verrassend zijn.

Programma

Tussen 13:00 en 17:00 zijn er op beide dagen tal van workshops en demonstraties van videomapping, door fruit bestuurde computers en magnetische vloeistoffen. Het zijn veelal kinderactiviteiten die de ouders minimaal zo leuk of fascinerend vinden. Het weekend wordt door Oddstream georganiseerd samen met het Natuurmuseum. Het weekend is vrij toegankelijk. Het volledige programma is te vinden op www.oddstream.nl

Workshop Geluidskunst

Met de workshop geluidskunst maak je een muzikale compositie met geluiden uit de Nijmeegse binnenstad en natuur, verder zijn er verschillende technologische nieuwtjes te zien zoals een door fruit bestuurde laptop die je zelf kunt uitproberen en zijn er experimenten te doen met magnetische vloeistof.

Electronisch insect knutselen of een Virtual Reality-bril bouwen

En word ook uitgedaagd om een elektronisch insect in elkaar te knutselen met bewegende of zoemende vleugels en kun je een Virtual Reality-bril bouwen voor je eigen smartphone.

De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.