Oddtalks - Studio Roosegaarde

ODDTALKS - STUDIO ROOSEGAARDE

ODD TALKS MET TOONAANGEVENDE STUDIO ROOSEGAARDE IN DE LINDENBERG

De derde Odd Talks, een samenwerking tussen Oddstream en het Nijmeegs Ontwerpers Platform, vindt plaats op 20 september om 20:00 uur in de Lindenberg.

Odd Talks

Odd Talks is een gevarieerd programma bestaande met presentaties, lezingen en gesprekken waarin toonaangevende makers van technologische kunst aan het woord komen.

Met Lidi Brouwer van Studio Roosegaarde

Hoofdspreker van de derde Odd Talks is Lidi Brouwer van Studio Roosegaarde, de studio opgericht door kunstenaar en visionair Daan Roosegaarde en bekend van oa het van Gogh fietspad. Lidi Brouwer reisde de afgelopen jaren samen met Daan Roosegaarde over de hele wereld en is verantwoordelijk voor de realisatie van de exposities en nieuwe projecten van Studio Roosegaarde. Zij vertelt over het baanbrekende werk van Studio Roosegaarde.

Met Artists in Residence Lotte Milene Bosman en Stefano Murgia

Als Artists in Residence van Oddstream geven Lotte Milene Bosman en Stefano Murgia een lecture-performance over en mét de door hun gemaakte installatie waarin hydrocultuur van de verticale tuinbouw en muziek samen komen. "De avond is bedoeld om te inspireren door relevante ontwikkelingen te laten zien waarin kunst en technologie elkaar raken. Het is niet alleen mensen aan het woord maar er zijn ook demonstraties waardoor het lekker afwisselend is", aldus Doeko Pinxt, oprichter van Oddstream.

Met 20x20 van NOP

Een altijd terugkerend onderdeel van het programma is de bekende 20x20 reeks van het Nijmeegs Ontwerp Platform. In deze reeks krijgen diverse makers ieder 20 keer 20 seconde de tijd om aan de hand van beelden hun verhaal of visie op technologie en kunst voor het voetlicht te brengen. Op 20 september zijn dat Michiel van der Kley, Mariska de Groot , Roos Meerman en Karlijn Sibbel.

Presentatie

De presentatie van de avond is in handen van Angela Verkuijlen.

Tickets

Tickets voor de Odd Talks kosten 8 euro in de voorverkoop en 9,50 euro aan de deur en zijn via www.oddstream.nl te bestellen, daar is ook het volledige programma te vinden.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.