We komen naar je toe deze zomer

met de On the Block Zomertour

Vanaf 19 juli trekken we trekken de wijk in met allemaal toffe sport, spel en ontmoetingsactiviteiten: het is weer tijd voor de Zomertour! De jongerenwerkers van Bindkracht 10, de buurtsportcoaches van de gemeente Nijmegen, de crew van On the Block van de Lindenberg en de mensen van On the Move komen naar je toe met leuke activiteiten. Er is voor elke leeftijd wat te doen, van 4 tot 18 jaar: van knutselen en waterspelen voor de jongsten tot rapworkshops en lasergamen.

 

 

Wijken

Er is programma in acht delen van Nijmegen:  Dukenburg, Lindenholt, Midden, Nieuw-West, Noord, Oost, Oud-West en Zuid. Bekijk hier op de site van Bindkracht 10 wanneer we bij jou in de buurt zijn. De Zomertour loopt van 19 juli t/m 27 augustus. 

Activiteiten

Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen onder meer komen lasergamen, BBQ-en, boogschieten, knutselen, aan theater meedoen, een hindernisbaan overwinnen, aan workshops deelnemen, bezig zijn met sport en spel en nog veel meer.

Jongeren van 12 tot 18 jaar kunnen naast deze activiteiten ook freerunnen, beachvolleyballen en met de On the Block-docenten aan de slag met hiphop: beats, rap en dans.

Samenwerking

 De Zomertour komt tot stand in samenwerking van Bindkracht 10, de gemeente Nijmegen, de Lindenberg en On the Move.