Pop & Rock Take-Over @ Waalhalla

26 jongerenbands nemen Waalhalla over!

zondag 17 maart 2019, 13.00-18.00 uur

Een keer per seizoen spelen de 24 bands van de Lindenberg Pop & Rockschool buiten de deur. Op zondag 17 maart nemen ze skatepark Waalhalla een dagje over! Aangevuld met twee bands van de Roos van Nijmegen rocken de bands twee podia in het skatepark. Daarnaast is er een workshop en een skatedemonstratie.

Programma

De middag begint om 13.00 uur met een gratis workshop stuntsteppen voor jongeren. Wil je hieraan meedoen? Geef je voor 16 maart op bij p.klaassen@delindenberg.com. Van 13.30 uur tot 18.00 uur spelen de bands afwisselend op twee podia. Het volledige blokkenschema volgt te zijner tijd hier. Om 15.30 uur kan je kijken naar een skateboard demonstratie.

Naast de bands van de Pop & Rockschool zijn er tijdens de Take-Over twee bands van de Roos van Nijmegen, Sovay en Indigo, te zien, die zo de kans krijgen om wat extra podiumervaring op te doen én tips krijgen over hun muzikale prestaties van de Lindenberg bandcoaches.

Bonus: de band met het beste eigen nummer tijdens de Take-Over wint een studio-opname!

Met optredens van:

The new waves, Smashed, Bronuts, Pitch, Mind The Gap, Eastwood, Stealpan, IDK, Tequila Waves, Seconds from nowhere, Groovepilots, PNC Band, Klein Akoestisch ensemble, Black out, Blazers band, Paradoxx, Qwerty, The mellow tones, The new jukebox, Monday Monkeys, The Little Devils, Strings & Beats, Bjoetiekees , Pleeboy & the Peasant en twee bands van de Roos van Nijmegen.

Over de Pop & Rockschool

De Pop & Rockschool is een lesvorm waarbij je in een band speelt en les krijgt op jouw instrument. De bands hebben wekelijks repetitie en treden drie keer per jaar op met eigen gekozen covers en zelfgeschreven nummers.

Over Waalhalla

Skatepark Waalhalla | Winselingeweg 12 Nijmegen
(achter de Vasim)
www.waalhalla-centrum.nl