Proeflessenweek

 

Wil je (weer) creatief bezig zijn, maar weet je nog niet met welke cursus? Kom het dan uitproberen tijdens onze Proeflessenweek van zondag 19 september t/m zaterdag 25 september!

Proef van ons nieuwe aanbod

Om zeker te weten of een cursus echt bij je past, kun je tijdens onze Proeflessenweek in de eerste les van een cursus uitproberen of het inderdaad iets voor je is. Net als ieder jaar zul je van het grootste deel van ons cursusaanbod kunnen proeven. Daarnaast verzorgen muziekdocenten optredens in onze zalen. Dus verheug je vast op een proeffestijn vol dans, theater, beeldende kunst, schrijven en muziek! 

Let op: inschrijven voor een proefles is verplicht. Een aanmelding voor een proefles is geen garantie op een plek, omdat de inschrijvingen voor een vaste cursusplek vóór gaan. De dag voor de proefles hoor je of je inderdaad kunt deelnemen. Heb je gereserveerd voor een proefles op een instrument op zondag 19 september? Dan is die plek wel direct voor jou gereserveerd. Inschrijven voor een proefles op zondag 19 september kan tot vrijdag 17 september 12.00 uur.

Zondag Muziekdag

Dit seizoen trappen we de Proeflessenweek voor het eerst af met de Proeflessendag Muziek op zondag 19 september. Op deze muzikale zondag kun je van 12.00 tot 16.30 uur in heel veel instrumenten een gratis (!) proefles volgen en verzorgen muziekdocenten optredens in onze zalen. 

Bekijk hier het proeflessenaanbod muziek.
Bekijk hier het proeflessenaanbod dans.
Bekijk hier het proeflessenaabod theater.
Bekijk hier het proeflessenaanbod schrijven.
Bekijk hier het proeflessenaabod zang.
Bekijk hier het proeflessenaanbod beeldend & technologie. 

» Schrijf je hier in voor je proefles « 

 

Een proefles op een muziekinstrument buiten de Proeflessenweek?

Los van een Proeflessenweek kun je je altijd inschrijven voor een proefles op een instrument. Dus wil jij proeven van een specifiek muziekinstrument, zoals gitaar, drum of dwarsfluit? Dat kan! Voor deze proeflessen schrijf je je in via de overzichtspagina van muziek. Bijvoorbeeld: Je bent 10 jaar en wilt een proefles gitaar volgen? Ga in het cursusoverzicht naar Gitaarles inclusief band 8-18 jaar en kies bij lesvorm voor Individuele Proefles. Je kan zo een proefles afspreken op een moment dat jou en de docent goed uitkomt. Deze proeflessen muziek kunnen we niet gratis aanbieden, omdat we hiervoor speciaal een docent moeten inroosteren. Een proefles muziek kost normaliter € 18,- voor kinderen en jongeren of € 21,- voor volwassenen. 

Inschrijven voor cursussen

Voor veel cursussen is dit seizoen het maximum aantal deelnemers naar beneden bijgesteld. Wil je verzekerd zijn van een plekje in de cursus? Dan raden we je aan je vroeg in te schrijven. Ga voor alle cursussen naar ons volledige cursusaanbod.