Wil je (weer) creatief bezig zijn, maar weet je nog niet met welke cursus? Kom het dan de hele week uitproberen tijdens onze Proeflessenweek van zondag 4 t/m zaterdag 10 september.  

Proef extra vroeg!

Dit jaar proef je tijdens onze Proeflessenweek extra vroeg van onze cursussen! Zo weet je al vóórdat het cursusseizoen start (vanaf 19 september) of het iets voor je is. Je probeert met andere fijnproevers uit of de cursus bij je past en kunt je vragen stellen aan de docent. En dus extra goed proeven of je de smaak te pakken hebt om je vervolgens echt in te schrijven als vaste cursist voor een cursus die start vanaf de week van 19 september.

Hoe werkt het?

Om deel te nemen aan een proefles meld je je vanaf 1 juli aan voor een proefles muziek, dans, theater, schrijven of beeldend in de week van 4 september. Deze proeflessen kunnen iets korter zijn dan de lesduur van de cursus en de starttijd wijkt in sommige gevallen iets af van de starttijd van de cursus. 

Geen garantie: een proefles geeft geen garantie op een plek in de cursus, omdat een cursus in de tussentijd kan volstromen. Wil je zeker zijn van een cursusplek? Dan is ons advies je in te schrijven voor de cursus en niet te wachten op de Proeflessenweek. 

Onder voorbehoud: een proefles kan geannuleerd worden wanneer de cursus in de tussentijd is volgestroomd. Ook kan een proefles geannuleerd worden vanwege te weinig aanmeldingen. Je krijgt in het geval van annulering een dag voor aanvang van de proefles hierover persoonlijk bericht.

Proeflesdag Muziek

Op zondag 4 september staat de proeflessendag volledig in het teken van muziek. Je kunt je inschrijven voor een gratis (!) proefles op een instrument dat je wilt leren bespelen. Om eens te voelen en uitproberen hoe dat nou is, op een saxofoon blazen, over snaren strijken, of toetsen bespelen. Om daarna te beslissen of je je inschrijft voor muziekles op je lievelingsinstrument. Daarnaast sluit onze docentenband de proeflessendag feestelijk af! En zie je 's avonds in de Steigerzaal hoe docent Sabine Vieregge haar viool meester is tijdens een concert met haar band Voz Cantante.

Proeflesaanbod

Het aanbod bestaat uit proeflessen voor cursussen waarvoor nog plekken vrij zijn. Bekijk hieronder de selectie proeflessen en zie voor welke cursus nog een proefles beschikbaar is. 

Bekijk hier de proeflessen muziek en meld je aan.

Bekijk hier de proeflessen dans en meld je aan.

Bekijk hier de proeflessen theater en meld je aan.

Bekijk hier de proeflessen schrijven en meld je aan.

Bekijk hier de proeflessen beeldend en meld je aan.

Proefles met band, kwartet, ensemble of koor

Wil je een proefles volgen met een band, kwartet, ensemble of koor dat je in ons aanbod voorbij hebt zien komen? Dat kan! Je kunt je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar cursussen@delindenberg.com. Je kunt dan de eerste les van de cursus bijwonen, dus in de week van 19 september. 

Betaalde proefles op een instrument   

Ook na 4 september kan je je aanmelden voor een proefles op een instrument. Echter, op de proeflesdag op 4 september is dit gratis, vanaf 5 september betaal je voor een proefles. Voor deze betaalde proeflessen kan je je vanaf 5 september aanmelden via de overzichtspagina van muziek. Wil je bijvoorbeeld een proefles op gitaar volgen? Ga in het cursusoverzicht naar Gitaarles en kies bij lesvorm voor Individuele Proefles. Je kan zo een proefles afspreken op een moment dat jou en de docent goed uitkomt. Deze proeflessen muziek kunnen we niet gratis aanbieden, omdat we hiervoor speciaal een docent moeten inroosteren. Een proefles muziek kost normaliter € 18,- voor kinderen en jongeren of € 21,- voor volwassenen.   

Inschrijven voor cursussen 

Wil je verzekerd zijn van een plekje in de cursus? Dan raden we je aan je vroeg in te schrijven. Een inschrijving is definitief en in het geval van een eventuele opzegging gelden onze Algemene Voorwaarden, die je kunt vinden op onze website. Ga voor alle cursussen naar ons volledige cursusaanbod