Proeflessenweek

 

In verband met de huidige corona-maatregelen is de start van nieuwe cursussen uitgesteld tot de week van 22-27 februari. We onderzoeken op dit moment of we de Proeflessenweek ook naar die startweek kunnen verschuiven. Of dit daadwerkelijk lukt is mede afhankelijk van de dan geldende maatregelen. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie.

Weet je nu al dat je een proefles wilt volgen op een muziekinstrument?

Los van een Proeflessenweek kun je je altijd inschrijven voor een proefles op een instrument. Dus wil jij proeven van een specifiek muziekinstrument, zoals gitaar, drum of dwarsfluit? Dat kan! Voor deze proeflessen schrijf je je in via de overzichtspagina van muziek. Bijvoorbeeld: Je bent 10 jaar en wilt een proefles gitaar volgen? Ga in het cursusoverzicht naar Gitaarles inclusief band 8-18 jaar en kies bij lesvorm voor Individuele Proefles. Je kan zo een proefles afspreken op een moment dat jou en de docent goed uitkomt. Deze proeflessen muziek kunnen we niet gratis aanbieden, omdat we hiervoor speciaal een docent moeten inroosteren. Een proefles muziek kost normaliter € 18,- voor kinderen en jongeren of € 21,- voor volwassenen. 

Inschrijven voor cursussen

Voor veel cursussen is dit seizoen het maximum aantal deelnemers naar beneden bijgesteld. Wil je verzekerd zijn van een plekje in de cursus? Dan raden we je aan je vroeg in te schrijven. Ga voor alle cursussen naar ons volledige cursusaanbod.

Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.