Proeflessenweek

Vrijblijvende proeflessen...

... maar dan net even anders

 

We mogen weer! Op maandag 14 september gaat ons nieuwe cursusseizoen van start, en ook dit jaar kun je weer komen proeven. Zoals vanouds kun je vrijblijvend snuffelen en kennismaken met docenten, maar komend seizoen wel net even anders dan je van ons gewend bent.

Vanwege de coronamaatregelen zullen de proeflessenweken namelijk net iets anders verlopen. Zo mogen er niet teveel mensen bij elkaar in een ruimte zijn, waardoor we het aantal deelnemers moeten reguleren. Waar je bij onze eerdere Proeflessenweken spontaan kon inlopen, is dat nu helaas geen optie.

De eerstvolgende Proeflessenweek vindt plaats in de week van 7 september. De week vóórdat de cursussen starten, vanwege het beperkte aantal cursisten dat we kunnen toelaten in een ruimte. We bieden in die week een selectie aan proeflessen aan. We maken de selectie eind  augustus bekend. We communiceren dit aanbod pas laat, omdat het maximum aantal deelnemers komend seizoen lager ligt dan normaal gesproken. We willen geïnteresseerden niet teleurstellen door een proefles aan te bieden voor een cursus waarin geen plek meer is. Het zal daarom dus helaas niet voor elke cursus mogelijk zijn een proefles te volgen. 

Gevarieerd aanbod aan proeflessen

Ondanks dat we niet voor elke cursus een proefles kunnen aanbieden, zorgen we voor een gevarieerde Proeflessenweek. Voor elke leeftijd en in elke categorie (muziek, dans, schrijven, beeldend, theater). Het aanbod van de proeflessen is onder andere afhankelijk van het verloop van de inschrijvingen voor onze cursussen. De selectie wordt eind augustus bekend gemaakt op deze pagina. Vanaf 30 augustus, onze Open Dag, kun je je aanmelden voor de proefles van je keuze.

Aanmelden voor een proefles vanaf 30 augustus

Vanaf 30 augustus, onze Open Dag, kun je je op deze pagina aanmelden voor een proefles. Vanwege het beperkte aantal plekken dat we kunnen aanbieden is deelname aan de proefles niet gegarandeerd. Wanneer we jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen we per mail contact met je op. Dan hoor je of we je deelname aan de proefles kunnen bevestigen.
Let op: deelname aan een proefles biedt geen garantie voor een plek in de bijbehorende cursus.

Ook willen we je  vanwege het beperkte aantal plekken vragen je van tevoren af te melden als je toch niet kunt deelnemen (bijvoorbeeld wanneer je verkouden bent). En heb je je al ingeschreven voor de bijbehorende cursus? Dan vragen we je om de proeflesplek te bewaren voor iemand die zich nog wil oriënteren. Op die manier kunnen we meer mensen blij maken. Om diezelfde reden kun je  je per persoon voor maximaal twee proeflessen aanmelden.

Inschrijven voor cursussen

Voor veel cursussen is komend seizoen het maximum aantal deelnemers naar beneden bijgesteld. Wil je verzekerd zijn van een plekje in de cursus? Dan raden we je aan je vroeg in te schrijven. Ga voor alle cursussen naar ons volledige cursusaanbod.

De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.