16-02-2022

Interactieve schermen met touchscreen en vergadercamera

Handig!

Onze vergaderruimtes hebben onlangs een kleine metamorfose ondergaan. De beamers in de Valkhofzaal, Red Room, Yellow Room en Blue Room zijn vervangen door 86-inch smartboards. Het interactieve scherm met touchscreen sluit je gemakkelijk aan op je laptop om zo je presentatie te laten zien aan de gasten.

En nog veel meer

Maar een smartboard kan nog veel meer: zo gebruik je het scherm ook als flipover of whiteboard, heeft het apparaat een ingebouwde webbrowser en is het mogelijk om draadloos te streamen naar het smartboard vanaf ieder device en vanaf ieder platform. Je kunt het scherm met je vinger of met de pen (touch, schrijven of wissen) bedienen. En aantekeningen worden rechtstreeks in de cloud opgeslagen!

Vergaderen op afstand

Boven op ieder smartboard zit bovendien een vergadercamera waarmee je je collega’s vanuit huis kunt laten mee vergaderen. De camera volgt de aanwezigen in de ruimte zodat je vanuit huis precies ziet - en duidelijk hoort - wie er aan het woord is. Ook is het scherm verrijdbaar én in hoogte verstelbaar zodat het net lijkt of diegene thuis in het echt aanwezig is tijdens bijvoorbeeld de bestuursvergadering. Het gebruik van de schermen zit bij de zaalhuur inbegrepen.

Wil je meer informatie of heb je interesse om een ruimte te huren bij de Lindenberg? Bekijk dan de informatie op onze website of mail naar evenementen@delindenberg.com.

Onze afdeling Cursusadministratie is tijdelijk niet telefonisch bereikbaar op vrijdag. De afdeling is maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 024 - 327 39 22.