Succesvolle vroege start nieuwe seizoen Lindenberg

Cursussen & theaterprogramma

19 juni 2019

Afgelopen maand presenteerde de Lindenberg het theaterprogramma en cursusaanbod voor seizoen 2019-2020 en startten de kaartverkoop en voorinschrijvingen voor beiden. Na vier weken zien we een flinke vooruitgang in de voorverkoop en voorinschrijvingen ten opzichte van vorig jaar. Met tevens een aantal opvallende populaire cursussen zoals Art Kids - waarvan de eerste lestijd al vol zit - en de uitverkochte Oudejaarsconference (try-out) van Martijn Koning, zijn we blij te kunnen spreken van een succesvolle vroege start van het nieuwe seizoen.

Vertrouwde én nieuwe cursussen

Het cursusaanbod voor seizoen 2019-2020 bestaat uit een heel aantal bekende cursussen zoals muziekles, ballet en circus, maar ook nieuwe activiteiten zoals de cursus Luchtacrobatiek voor jongeren, een cursus Muziek Produceren en, terug van weggeweest, cursussen in Beeldende Kunst voor volwassenen. Met name veel cursisten van afgelopen seizoen hebben zich al ingeschreven om nog een jaar door te gaan met dezelfde cursus, maar ook een heel aantal nieuwe creatievelingen heeft zijn weg naar het nieuwe cursusaanbod gevonden.

Gevestigde namen en nieuwe makers

Naast gevestigde namen als Arjan Ederveen & Jack Wouterse, René van Meurs, Stefano Keizers en Hippe Gasten, staan vanaf september ook weer nieuwe makers zoals Belle van Heerikhuizen en de Nijmeegse Samir Fighil in de Lindenberg. “Ik zie regelmatig jonge makers bij ons binnenkomen die kennismaken met de theaterwereld en eerste stappen maken in hun carrière, vlieguren zogezegd. Als Lindenberg vinden we het belangrijk hen een podium te bieden en aan deze ontwikkeling bij te dragen”, aldus Heleen Kalkman, programmeur bij de Lindenberg. Ook bij het succesvolle East Side Comedy Night, wat volgend seizoen - na een zomereditie op Festival op ’t Eiland - weer vier keer terugkomt, zullen zowel bekende als nieuwe makers op het podium in de Lindenberg staan.

Meer weten?

Bekijk het complete cursusaanbod en de theateragenda vanaf september.

De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.