Winnaar Let's Make Comedy bekend!

Kim van den Heuvel wint eerste editie van Let’s Make Comedy

Na 52 deelnemers, 8 voorronden, 4 kwartfinales, 2 halve finales (waarvan één bij ons!) en een spannende finale op zaterdag 26 september in het Posttheater in Arnhem, is de winnaar van de eerste Let's Make Comedy comedian Kim van den Heuvel uit België. 

Juryvoorzitter Silvester Zwaneveld over Van den Heuvel: "De energie spat er direct vanaf. (...) Zijn act komt op stoom bij de langere verhalen – over het metalfestival en de gabbers- daar speelt hij alles vakkundig uit en rijgt grap aan grap. De langere verhalen smaken zeker naar meer.”

Van den Heuvel won eerder dit jaar nog de Comedy Match tijdens het Eindhovens Comedy Festival.

De andere finalisten waren Rami Nima, José Schuringa en Tim Kroezen.

Let's Make Comedy Finalistentour

De finalisten staan te popelen om met de allereerste Finalistentour van Let’s Make Comedy hun talent aan jou te presenteren. Slechts in een paar theaters te zien, waaronder in de Lindenberg op vrijdag 27 november a.s. Kaartjes koop je via onze website.

Over Let's Make Comedy

Let's Make Comedy is het festival waarin Gelderse Podia op zoek gaan naar het meest indrukwekkende talent op het gebied van stand-up comedy. Nieuw talent krijgt de kans om dicht bij huis een open podium bij één van de deelnemende Gelderse podia vlieguren te maken door deel te nemen aan het Let’s Make Comedy festival. Het project vindt plaats in de gehele provincie Gelderland en is nieuw en onderscheidend, enerzijds door de unieke samenwerking tussen de deelnemende podia en anderzijds door de diversiteit van de deelnemende kandidaten.

www.letsmakecomedy.nl

Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.