Iedereen die graag iets creatiefs wil leren, maar nog twijfelt over wat, kan van 25 t/m 30 augustus gratis een cursus of muziekles uitproberen bij Lindenberg Cultuurhuis. De hele week is er een breed aanbod in dans, theater, schrijven, muziek en beeldende kunst. Inschrijven is voor de meeste proeflessen niet nodig.

Nieuw cursusseizoen vanaf 18 september 
De Proeflessenweek van Lindenberg Cultuurhuis is een week waarin binnen elke leeftijdscategorie proeflessen worden gegeven. Tijdens deze week kun je twee weken vóór de start van een cursus al een proefles volgen. Hét moment dus om te kijken of die ene cursus wat voor je is. Van 25 tot en met 30 augustus  is er een breed aanbod proeflessen voor bekende en nieuwe cursussen in theater, dans, muziek, schrijven en beeldende kunst die vanaf 18 september starten. Een greep uit het nieuwe aanbod: ‘Etsen en droge naald’, ‘Commercial Dance’, ‘Theater inclusief’ en ‘Clave en Swing’. 

Inschrijven vaak niet nodig 
Voor de proeflessen van de cursussen beeldend, theater, dans en schrijven hoef je je niet vooraf op te geven om deel te nemen. Op de dag zelf schrijf je bij binnenkomst in het lokaal je naam op een intekenlijst. Bij muziek is het afhankelijk van het type proefles. Voor kennismaken met een instrument meld je je vooraf aan, maar voor muziekcursussen geldt hetzelfde als bij de andere kunstdisciplines.

Aanmeldprocedure
Informatie over het aanmelden voor de proeflessen en een overzicht van alle proeflessen is te vinden op deze pagina.