Lindenberg Aldenhof

Activiteiten in Lindenberg Aldenhof

Lindenberg Aldenhof is een nevenvestiging van de Lindenberg in Nijmegen Dukenburg. Het aanbod in Lindenberg Aldenhof is met name gericht op kinderen en jongeren. Naast de cursussen van de Lindenberg, zijn zowel de New Arts afdeling van de Lindenberg als het Jongerenwerk Dukenburg en De Urban Academy gehuisvest op deze locatie.

Lindenberg cursussen voor kinderen en jongeren

Kinderen en jongeren kunnen in Lindenberg Aldenhof terecht voor muziek, theater, dans en beeldende cursussen. De kwalitatief goede muzieklokalen zijn geschikt voor zowel samenspel als individuele les.

De volgende muziekdocenten geven les op de Aldenhof

dwarsfluit Elly Nijenhof
drums Fabian Kraal
gitaar Daniël Fanego, Simon Snel
keyboard Giel van Loon
percussie, slagwerk Fabian Kraal
piano Hiek Sparreboom, Sjoerd Ermers, Björn Tinga
saxofoon René Mulder
ukelele Simon Snel
viool Rob Engels
zang pop en jazz Froukje Swart

Bekijk hier het volledige aanbod van Lindenberg cursussen op de Aldenhof. Filter op Locatie - Aldenhof.

New Arts Nijmegen

Bij New Arts kun je meedoen met activiteiten zoals workshops, talentenjachten, kunstprojecten, exposities, theatervoorstellingen, hiphop-avonden en jamsessies. New Arts werkt met nieuwe kunsten in de vorm van rap, breakdance, streetdance, mode & make-up, graffiti, video, fotografie, theater, zang en beats maken. De meeste activiteiten zijn vanaf 11 jaar. Op de locatie in de Aldenhof heeft New Arts haar eigen opnamestudio. Kijk voor actuele informatie op www.newartsnijmegen.nl.

De Urban Academy Nijmegen

De Urban Academy is niet alleen een plek waar je dansen kan 'leren'. Het is ook een plek waar je dans kan beleven. Door middel van deelname aan dansevenementen, wedstrijden en battles krijgen ook dansers uit Nijmegen de kans om naar buiten te treden en te leren van andere dansers. Ook organiseert de Urban Academy de Urban Sports dat zich niet alleen richt op één sport maar biedt een afwisselend lesrooster met iedere maand een andere sport. Kijk voor actuele informatie op www.urbanacademynmgn.nl.

Jongerenwerk Dukenburg

Jongerenwerk Dukenburg (JWD) is een samenwerkingsverband van Tandem Welzijn en Het Interlokaal. Deze welzijnsinstellingen hebben samen één team van medewerkers gevormd dat al het jongerenwerk in het Nijmeegse stadsdeel Dukenburg voor zijn rekening neemt. In de Lindenberg Aldenhof kunnen jongeren tot 18 jaar terecht met vragen, om even te chillen tijdens ontmoetingsactiviteiten of voor leuke activiteiten. Jongeren kunnen ook zelf ideeën aandragen. Er is een meideninloop en er zijn huiswerkbegeleidingsactiviteiten. Kijk voor informatie op de Facebook pagina van Jongerenwerk Dukenburg of de website www.tandemwelzijn.nl.

Overige huurders

De Lindenberg Aldenhof heeft meer huurders in huis die bijvoorbeeld ruimtes huren voor yoga-lessen, repetitieruimte voor een muziekgroep of de theaterzaal voor voorstellingen. Voor informatie rondom de activiteiten in de Lindenberg Aldenhof of voor de huur van ruimtes kunt u contract opnemen met Lindenberg Aldenhof via aldenhof@delindenberg.com of 024 345 21 32.