Een inhoudelijke samenwerking met een gezamenlijk doel

De Lindenberg heeft als missie om iedereen persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke verbinding te bieden door kunst en cultuur. Om onze missie nog meer impact te geven en meer participatie te bewerkstelligen, werken we samen met partners en organisaties binnen verschillende domeinen, in de stad, in de regio en in het land. Samen creëren we een zo groot mogelijk bereik onder zoveel mogelijk mensen. Ongeacht leeftijd, achtergrond en opleiding. Toegankelijk, en met voor iedereen een aansprekend aanbod. De Lindenberg wil daarmee een Cultuurhuis zijn dat dienstbaar is aan de hele stad.

Onze partners, vrienden en de organisaties waar we mee samenwerken geloven dat kunst en cultuur onlosmakelijk onderdeel is van persoonlijke ontwikkeling. Als je muziek maakt, danst, zingt of een schildert dan tel je mee. Voor jezelf, maar ook voor de wereld. Cultuur heeft een stimulerend effect op ons denkvermogen, onze weerbaarheid, vindingrijkheid en de empathie die we voelen naar onze medemensen. Zo maken we onze omgeving een stukje mooier en genieten we met elkaar van het ontdekken, ervaren en zelf toepassen van kunst- en cultuur.

Partners

Word ook partner of vriend van de Lindenberg

Werk mee aan het vergroten van de positieve impact van kunst en cultuur binnen onze stad. Met uw hulp geeft de Lindenberg iedereen in alle wijken van Nijmegen de gelegenheid om mee te doen. Dat maakt de stad per saldo een stuk mooier. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via Directiesecretariaat@delindenberg.com of bel naar 024 327 39 05.

De Lindenberg beschikt over een ANBI-status en daarmee is uw gift fiscaal bijzonder voordelig. U kunt uw gift aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

 

Lindenberg vraagt aandacht voor Stichting Vluchteling

Om solidariteit te betuigen met vluchtelingen en ontheemden over de hele wereld vraagt Lindenberg Cultuurhuis speciale aandacht voor Stichting Vluchteling. Stichting Vluchteling biedt levensreddende noodhulp, zoals onderdak, medische zorg, voedsel en schoon drinkwater. Bij langdurige humanitaire crises biedt Stichting Vluchteling ook onderwijs en psychosociale steun.