Schrijfplaats

Passend cursusaanbod voor iedere schrijver!

Last van opkomende schrijfaspiraties? Inspiratie nodig, of misschien een stok achter de deur? Kom dan naar de Schrijfplaats van de Lindenberg: dé plek waar je schrijft, schrapt, zoekt, loslaat, verzint, geïnspireerd raakt, puzzelt, peinst, krast, mijmert, jezelf verrast en vindt...

Cursussen schrijven

Er zijn schrijfcursussen voor beginners en gevorderden, in verschillende genres en met verschillende invalshoeken. Beginnen doe je bij het begin met de Introductiecursus Schrijven  i.s.m. Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid. Ontdek de mogelijkheden van taal en leer de basisbeginselen van diverse schrijfgenres. Daarna kun je verdiepen:  bijvoorbeeld met een cursus column schrijven, verhalen schrijven, toneelschrijven of poëzie schrijven.

Workshops i.s.m. OBGZ

Liever wat korter en intensiever aan de slag met die schrijfkriebels? In samenwerking met Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen geven we komend seizoen maar liefst zes workshops! Twee keer drie om precies te zijn: drie workshops in het najaar en als je die moet missen diezelfde drie in het voorjaar. Maak de keuze uit een workshop Column Schrijven, Dialogen Schrijven en Beeldspraak.

Individuele schrijfcoaching

Naast cursussen en workshops biedt de Schrijfplaats individuele schrijfcoaching:1-op-1 begeleiding van een professional, waarbij je feedback krijgt op door jou geschreven teksten.

Talententraject Schrijven: Schrijfacademy 15+

Ben je gemotiveerd, ambitieus en wil je intensief verder met schrijven? Oriënteer je dan eens op de Schrijfacademy 15+ (i.s.m. Literair Productiehuis Wintertuin en ArtEZ Creative Writing) van onze Talentschool.

Alles handig in één overzicht

Doorzoek voor alle schrijfcursussen het online cursusoverzicht.

Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden