Service

Voel je welkom bij het Lindenberg Theater

Heb je vragen over je bestelling?

Neem contact op met onze kassamedewerkers 024 327 39 11 op werkdagen tussen 10.00 en 21.00 uur.

Gratis garderobe en drankje van het huis

Bezoek je een van onze voorstellingen dan kun je gratis gebruik maken van de garderobe. Na afloop van de voorstelling ontvang je een consumptiebon voor een gratis drankje in ons Theatercafé No23. Dit geldt overigens niet voor de jeugd- en zaalhuurvoorstellingen.

Rolstoelgebruikers

We hebben in onze zalen speciale plekken voor mensen die gebruik maken van een rolstoel. We verzoeken rolstoelgebruikers om telefonisch te reserveren en ruim voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn. We willen ook graag weten of er een begeleider meekomt. Je kunt reserveren via 024 327 39 11 op werkdagen tussen 9.00 en 21.00 uur.

Locatie Lindenberg Centrum

De hoofdlocatie van de Lindenberg ligt in het centrum van Nijmegen en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Meer informatie over contact en route.

Parkeren

In de omgeving van de Lindenberg Centrum kun je betaald parkeren aan de straat of in een van de parkeergarages. Het parkeertarief is € 2,45 per uur. 's Avonds zijn de parkeergarages Kelfkensbos en Eiermarkt veel goedkoper: van 18.00 uur tot 8.00 uur betaal je in de parkeergarages slechts € 0,50 per uur, ook op koopavonden.