Studenten in de Lindenberg

Aantrekkelijk studentenaanbod vol cabaret en cursussen bij de Lindenberg

Bij de Lindenberg zijn we ervan overtuigd dat kunst en cultuur een belangrijke bijdrage leveren aan de waarneming, persoonlijke ontwikkeling en het creatieve denken van de mens. Daarom vinden wij dat de onbegrensde wereld van kunst en cultuur toegankelijk zou moeten zijn voor iedereen, óók voor de (minder bedeelde) studenten in Nijmegen. Ons culturele aanbod is dan ook – speciaal voor jullie – extra aantrekkelijk gemaakt, zodat wij jou ook tijdens je enerverende studententijd kunnen blijven prikkelen met kunst en oneindige eigen creativiteit kunnen blijven stimuleren. Lees dus vooral even verder en ontdek wat we jou te bieden hebben!

Lindenberg Theater voor studenten

Hilarische cabarettoppers, scherpe stand-up comedy, ontroerend (muziek)theater, aangrijpende dansvoorstellingen en inspirerende lezingen; het Lindenberg Programma is een goede afspiegeling van ons streven naar een culturele wereld zonder grenzen. Ook voor het najaar van seizoen 2020 - 2021 heeft onze programmeur weer een prachtige selectie gemaakt vol beginnend en bekend talent, met namen als Glodi Lugungu, East Side Comedy Club, Let's Make Comedy, Peter Heerschop en Viggo Waas, Anne Neuteboom, Nabil, Jasper van der Veen, Samir Fighil en Rosa da Silva. Wederom genoeg te beleven dus, ook voor studenten!

Aanschouw ons gehele cabaretprogramma in één oogopslag, lees onze vooruitblik voor het nieuwe seizoen of scrol direct door de volledige theateragenda en laat je verleiden!

Studentenkorting bij voorstellingen

Op vertoon van je collegekaart krijg je standaard € 1,50 korting op al onze professionele voorstellingen.

Cursussen voor studenten in de Lindenberg

De Lindenberg biedt een podium aan iedereen die zijn of haar eigen passie wil komen ontdekken en ontwikkelen, in welke kunstvorm dan ook. Beginnend of gevorderd, jong of oud; met cursussen in muziek, dans, theater, beeldend + media en schrijven geven wij ruimte aan ieder talent. Ook studenten willen we blijven stimuleren in hun eigen culturele hobby (of misschien zelfs wel loopbaan), en daarom bieden we jullie een aantal leuke acties!

Studentenkorting op alle cursussen bij de Lindenberg

Als student krijg je een korting van 15% op alle cursussen voor volwassenen. Bovendien berekenen wij geen administratiekosten als je wil betalen in termijnen. Benieuwd naar ons cursusaanbod of wil je meer weten? Alle informatie over onze cursussen (prijzen, dagen, tijden, inschrijving) kun je vinden in het cursusoverzicht!

Speciaal samengestelde studentencursussen bij de Lindenberg

Naast ons volledige cursusaanbod voor volwassenen, hebben we ook een aantal cursussen samengesteld speciaal voor studenten. Deze cursussen zijn aantrekkelijk geprijsd, en daarnaast maken alleen studenten deel uit van de groep. Bekijk hier het aanbod speciaal voor studenten, en let op: de 15% studentenkorting is nog niet verrekend in de prijzen van de cursussen!

Oefenruimte huren bij de Lindenberg

Is jouw studentenkamer nog kleiner dan de gemiddelde meterkast en zoek je ruimte om jouw talent te kunnen uiten? Ook dan helpt de Lindenberg je uit de brand. Bij ons kun je voordelig oefenruimte huren om bijvoorbeeld te komen repeteren met je eigen bandje. Voor € 11,- per uur kun je een oefenruimte huren inclusief apparatuur (excl. microfoons), en natuurlijk kun je ook grote instrumenten als een piano of een drumstel gebruiken. Daarnaast kun je ook een oefenvergunning aanvragen voor een heel jaar, zodat jij zo vaak kunt komen spelen als je wil (binnen de beschikbare tijden). Oefenvergunningen verstrekken we alleen aan cursisten en studenten voor een tarief van € 170,- per jaar, en voor studenten gaat hier nog eens 15% korting vanaf! Een oefenvergunning kun je aanvragen via cursussen@delindenberg.com.

Enthousiast geworden over het volgen van een cursus bij de Lindenberg? Struin eens door ons cursusaanbod heen en ontdek waar jouw verborgen talenten liggen!

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Agenda'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.