Studentenkorting bij de Lindenberg in Nijmegen

Studentenkorting

Studenten krijgen korting bij de Lindenberg

De Lindenberg in Nijmegen geeft studentenkorting op cursussen, theatervoorstellingen en het huren van oefenruimtes. We hebben ook speciale studentencursussen, die zijn ontwikkeld in samenwerking met Cultuur op de Campus.

Studentenkortingsregeling op alle cursussen

Als student krijg je een korting van 15% op alle cursussen voor volwassenen. Bovendien berekenen wij geen administratiekosten als je wilt betalen in termijnen. Alle informatie over onze cursussen (prijzen, dagen, tijden, inschrijving) kun je vinden in het cursusoverzicht.

Korting op speciale studentencursussen

De cursussen die de Lindenberg speciaal voor studenten heeft samengesteld zijn aantrekkelijk geprijsd. Daarnaast maken alleen studenten deel uit van de groep. Let op!  De 15% studentenkorting is nog niet verrekend in de prijzen van de studentencursussen!

Bekijk hier het aanbod speciaal voor studenten, of struin eens door het aanbod voor volwassenen heen.

Last minute-korting voor theatervoorstellingen

Op vertoon van je collegekaart krijg je standaard € 1,50 korting op al onze professionele voorstellingen. Maar je kunt ook gokken op onze last minute-regeling! Studenten kunnen vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling voor € 10,00 een kaartje kopen voor (bijna) alle professionele voorstellingen die niet zijn uitverkocht. Kaartverkoop alleen aan de kassa en op vertoon van je collegekaart. Doen!

Oefenruimtes

Voordelig oefenruimte huren

Heb je zelf een bandje en zoek je ruimte om te kunnen repeteren? Voor € 11,00 per uur kun je een oefenruimte huren bij de Lindenberg, inclusief apparatuur (excl. microfoons). Natuurlijk kun je ook grote instrumenten als een piano of een drumstel gebruiken.

Zo vaak komen oefenen als je zelf wilt

Het kan natuurlijk ook zijn dat je in je studentenkamer geen plek hebt voor een piano of liever niet te vaak saxofoon speelt in je overvolle studentenhuis. Bij de Lindenberg kun je met een oefenvergunning zoveel komen spelen als je wilt, binnen de beschikbare tijden. Oefenvergunningen verstrekken we alleen aan cursisten en studenten, voor een tarief van € 170,00 per jaar. Maar voor studenten gaat daar nog eens 15% korting vanaf! Een oefenvergunning kun je aanvragen via cursussen@delindenberg.com

Studentenkortingen Lindenberg

Het cursusaanbod voor studenten is tot stand gekomen in samenwerking met Cultuur op de Campus. Cultuur op de Campus programmeert film, muziek, cabaret, beeldende kunst, literatuur, theater, festivals en meer op de Radboud Universiteit. Zie cultuuropdecampus.nl.