155 (eenvijfvijf)

Motors

vrijdag
01 nov

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Toneel en muziektheater

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Sensationele mix van dans, video en hogeschool motorrijden.

Nadat de mannen de poppodia en zomerfestivals veroverden en de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek 2018 in ontvangst namen, keerden ze afgelopen seizoen terug naar de theaters met Motors. In Motors combineert 155 (eenvijfvijf) op sensationele wijze dans, video en motorrijden. Afgelopen maart won het danscollectief hiermee de Zilveren Krekel voor ‘Meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie’. De mannen naderen allemaal de magische grens van dertig jaar en dan wordt het hoog tijd om in de spiegel te kijken. Zijn ze niet eens toen aan een serieuze relatie? Kinderen? Een gesprekje met de bank voor een hypotheek? Of stappen ze op de motor en rijden ze weg van alle verplichtingen, de vrijheid tegemoet? Gewoon lekker blaffen. Niemand die je hoort huilen in je helm tenslotte. “155 raakt iedereen, jong én ouder, en creëert vanaf de eerste minuut met dans, motoren en zelfrelativering een feestelijk pleidooi voor alle drie.” (Theaterkrant)

Theaterkrant:
“Met Motors raakt danscollectief 155 iedereen, jong én ouder, en creëert vanaf de eerste minuut met dans, motoren en zelfrelativering een feestelijk pleidooi voor alle drie.”

de Volkskrant ***:
“Eigenwijze machodansers die bekend staan om hun creatieve zelfspot.”

de Volkskrant over een eerdere voorstelling:
“Ze headbangen, pogoën, breakdancen en backspinnen, in een mist van rook en laserlicht.”

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 17,50 / CJP € 16,00 / Pas 65+ € 16,00 / Student € 16,00 / Cursist € 15,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.