Aaf Brandt Corstius

Welkom bij mijn zielige jeugd

donderdag
25 nov

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

Toen Aaf Brandt Corstius zes jaar was, stierf haar moeder, gaf haar vader haar hondje weg en verhuisde het gezin op stel en sprong naar Amerika. Daar begon het zielige deel van haar jeugd

Loop met haar mee de trap af naar de kelder van haar ouderlijk huis en bekijk de dia’s die Aaf uit de verhuisdozen haalt. Kijk jarentachtig-tv met Aaf en zie de beroemde wezen en halfwezen die haar inspireerden; van Annie tot de kinderen Von Trapp tot E.T. (Oké, E.T. is een buitenaards wezen en geen wees, maar hij voelt zich wel heel ontheemd.)  

Is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver? Of was ze toch liever altijd in dat grote, krakende huis in Overveen gebleven?

tekst en spel: Aaf Brandt Corstius | regie: Kiki Jaski

Over Aaf Brandt Corstius

Aaf Brandt Corstius heeft een dagelijkse column in de Volkskrant en ze schrijft er de sterrenrubriek. Daarnaast maakt ze samen met Marc-Marie Huijbregts de populaire podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets. Ook maakt ze columns voor Margriet, Flow en JAN. Daarnaast schrijft ze boeken en toneelstukken.

Let op! Toegang met een coronatoegangsbewijs

Je bent welkom bij deze voorstelling op vertoon van een entreekaartje én een coronatoegangsbewijs die je toont met de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze coronapagina of bekijk onderstaand filmpje.  

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Uitverkocht

Normaal € 17,50 / CJP € 16,00 / 65+ € 16,00 / Student € 16,00 / Cursist € 15,50