Aaf Brandt Corstius

Welkom bij mijn zielige jeugd

donderdag
22 apr

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Cabaret

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

Dit betreft een ingehaalde voorstelling van de eerdere speeldatum op zaterdag 10 oktober 2020 i.v.m. de getroffen maatregelen omtrent het coronavirus. 

Is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver? Aaf Brandt Corstius vertelt het je in haar nieuwe voorstelling waarin ze samen met jou een 'trip down memory lane' maakt.

Toen schrijver en columnist Aaf Brandt Corstius zes jaar was, stierf haar moeder, gaf haar vader haar hondje weg en verhuisde het gezin op stel en sprong naar Amerika. Daar begon het zielige deel van haar jeugd, waar ze je welkom bij heet. Loop met haar mee de trap af naar de kelder van haar ouderlijk huis en bekijk de dia’s die Aaf uit de verhuisdozen haalt. Kijk jarentachtig-tv met Aaf en zie de beroemde wezen en halfwezen die haar inspireerden; van Annie tot de kinderen Von Trapp tot E.T. (Oké, E.T. is een buitenaards wezen en geen wees, maar hij voelt zich wel heel ontheemd.) 

Is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver? Of was Aaf toch liever in dat grote, krakende huis in Overveen gebleven?

tekst en spel: Aaf Brandt Corstius | regie: Kiki Jaski

Over Aaf Brandt Corstius

Aaf Brandt Corstius heeft een column in de Volkskrant en ze schrijft er de sterrenrubriek. Ook maakt ze columns voor Margriet, Flow en JAN. Daarnaast schrijft zij boeken; haar meest recente is Eindelijk 40. Voor theatergezelschap mugmetdegoudentand schreef ze vier toneelstukken: Fifty-Fifty, Een flinke linkse vrouw, Buik en Margreet heeft de groep verlaten.

Bekijk in het filmpje hieronder alle coronamaatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek. 

>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Uitverkocht

Normaal € 17,50 / CJP € 16,00 / 65+ € 16,00 / Student € 16,00 / Cursist € 15,50 / SUPERVRIEND € 0,00

Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.