Alink&Plukaard

As the world Tsjechov

Omschrijving

Geestige, persoonlijke mix tussen Tsjechov en nu.

Toneel is absoluut niet saai en stoffig, dat bewijst Alink&Plukaard maar weer. Het jonge duo maakt een breed publiek deelgenoot van het werk van bekende schrijvers als Molière, Tsjechov en Edward Albee en vermengt dat met een gros aan eigentijdse scènes en anekdotes uit hun eigen leven. Zo ook in ‘As the world Tsjechov’, een cabareteske, persoonlijke en humoristische voorstelling die vorig seizoen hoge ogen gooide bij publiek en pers. In een geestige mix tussen Tsjechov en nu wordt een intiem portret geschetst van twee zoekende, jonge mensen die overlopen van ambitie en idealen, maar daarmee het gevaar lopen de realiteit uit het oog te verliezen.

Yara Alink en Sander Plukaard studeerden in 2013 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Als Alink&Plukaard maakten zij eerder ‘Who is/We are/Wanna be like Martha & George’ en ‘De Mensenhater’, waarmee ze in 2014 de Fringe Bronze Award in de wacht sleepten.

De pers over As the world Tsjechov:
De Groene Amsterdammer:

“Ik ben blij dat ze er zijn, die twee. Ga maar eens naar ze kijken.”

Het Parool ****:

“Het transparante spel van Alink en Plukaard is soms zo naturel dat het bijna één grote improvisatie lijkt. Plukaard speelt met een aanstekelijke nonchalance, voorzien van een vilein en egocentrisch randje; Alink zet daar een schijnbaar naïef en kwetsbaar meisje tegenover.”

regie: Koos Terpstra / tekst: Anton P. Tsjechov, Yara Alink en Sander Plukaard  / idee en spel: Yara Alink en Sander Plukaard | scenografie: Marjolijn Brouwer

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Details

Terug naar overzicht

Prijzen

bieb-korting
€ 15,50
Pas 65+
€ 16,00
Cursist
€ 15,50
Normaal
€ 17,50
Student
€ 16,00
Ticket & Dagschotel
€ 31,00
CJP
€ 16,00
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar