Andermans Veren Live

Hoe goed wil je het hebben?

vrijdag
13 mrt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Muzikale trip langs de mooiste Nederlandstalige theaterliedjes.

Andermans Veren Live viert haar tienjarig bestaan en doet dat met de beproefde formule: vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende duetten en oorstrelende a-capellastukken. Zo houdt het muzikale cabaretgezelschap het Nederlandstalige theaterlied levend en zet het kleinkunsthelden van vroeger en nu op een voetstuk. Van Dirk Witte tot Katinka Polderman, van Adèle Bloemendaal tot Jan Beuving en van Karin Bloemen tot Herman van Veen: samen met Kick van der Veer worden aan de hand van een thema de mooiste, grappigste en vreemdste liedjes bij elkaar gezocht. In hun jubileumvoorstelling Hoe goed wil je het hebben? is dat thema ‘rijkdom’. Want het gaat beter dan ooit in Nederland. De rijkdom heeft zich met ongekende afmetingen tot in de vezels van onze samenleving genesteld. En dat alles is natuurlijk te danken aan… het cabaret! Want hielden de kleinkunstenaars ons niet wakker toen de regeringsleiders ons in een welverdiende slaap trachtten te sussen? Gingen zij niet voorop in de strijd voor gelijke rechten voor mensch en dier? Spraken zij niet onbaatzuchtig doch met scherpe tong over zaken die hen na aan het hart lagen? En waarom gaat het niet goed in Venezuela? Noord-Korea? Noorwegen? Precies! Omdat daar geen cabaret is, en al helemaal geen Andermans Veren Live!

samenstelling: Kick van der Veer | zang en spel: Mirthe Bron, Kirsten Berkx, Matthias Valk, Bas Marée en Johan Hoogeboom.

Dagblad van het Noorden over Er mag zoveel niet ****:
“Gevarieerd, fris, exact in de toonzetting, slim bedacht in de opbouw, sterk uitgevoerd en verschrikkelijk komisch.”

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 18,50 / CJP € 17,00 / Pas 65+ € 17,00 / Student € 17,00 / Cursist € 16,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.