André Manuel

De Zieke Geest

vrijdag
10 feb

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Later het Lichaam en de Ziel, maar nu eerst de Geest.

lees meer

De mens, het blijft een raadselachtig wezen. Want waarom kiest de één voor een carrière als pornoacteur terwijl de ander niet verder komt dan een keertje voorzichtig masturberen bij de nieuwste Wehkamp-gids? En hoe wordt de ene mens oorlogsmisdadiger en de ander een vredesengel? Wat is het verschil tussen een clown en een president? Bestaat er goed zonder kwaad? Is zwart mogelijk zonder wit? En wat doen we met al het grijs? Manuel geeft de antwoorden in een nu al legendarisch drieluik. Later volgen Het Goddelijke Lichaam en De Eenzame Ziel, maar nu eerst De Zieke Geest, zijn achttiende programma alweer.

www.maneman.nl

Recensies

Het Parool:
“Voor de slechte verstaander mag het lijken alsof Manuel alleen rücksichtslos om zich heen slaat, maar er ligt altijd persoonlijk of maatschappelijk engagement aan ten grondslag.”

Theaterkrant:
“Misschien wel de enige echte diehard cabaretextremist op dit moment. (…) In zijn liedjes voel je de warmte wat beter, die wat meer verborgen zit onder zijn harde grappen.”

Kortingen

Voor studenten geldt een last-minute prijs van € 10,- per kaartje. Lees meer over deze en andere kortingen.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 19,00 / CJP € 17,50 / 65+ € 17,50 / Student € 17,50 / Cursist € 17,00

André Manuel - De Zieke Geest
Vanaf € 17,-
Tickets  kopen