André Manuel

Het Goddelijke Lichaam (try-out)

vrijdag
18 okt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Bestellen
« vorige

Over deze voorstelling

Het Goddelijke Lichaam is vooral een voorstelling over vlees. De hamlap. De micropenis. Kanonnenvoer. Borstvergrotingen. Protheses. Knietjes die al dan niet gegeven worden. En een paar bipsen. Bloot. 

Natuurlijk komt de Vegetarische Slager ook langs. Op rolschaatsen. En André praat over de eigenaardige wens van sommigen om zo gezond mogelijk de laatste adem uit te blazen. Er is een indringend gesprek met een fistel en het gaat over X-benen. Die neemt Manuel zelf mee. 

www.maneman.nl

Recensies

De pers over zijn vorige voorstelling De Zieke Geest:

Theaterkrant:
“André Manuel oogt fris, fruitig en energieker dan ooit. (…) Met die zieke geest is het anderhalf uur heerlijk genieten, grinniken, schateren en besmuikt lachen.”

NRC ★★★★:
“Tere zielen hebben bij Manuel niks te zoeken. Hij stampt graag op tenen en trakteert de bezoekers daarbij uitdagend op een triomfantelijke blik en een sardonische grijns.”

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 19,50 / CJP € 18,00 / 65+ € 18,00 / Student € 18,00 / Cursist € 17,50

André Manuel - Het Goddelijke Lichaam (try-out)
Vanaf € 17,50
Bestellen