André Manuel

De Onzen

Omschrijving

Actueel, pijnlijk relevant, inhoudelijk en uiterst geestig

André Manuel gaat in zijn 632ste programma ‘De Onzen’ op zijn eigen compromisloze wijze op zoek naar geluk. Over vluchtelingen die in ieder geval wat te doen hebben versus de Tokkies die daar ook naar verlangen. Wars van ambitie maar toch. Als Trump de president van de Verenigde Staten van Amerika kan worden, dan mag Manuel dit programma maken.

Het is 2017. We bombarderen nog steeds moslims in het Midden Oosten. En in de media galmt de vraag, waarom zijn ze zo boos op ons. André Manuel gebruikt het podium precies waar het voor is bedoeld: een plek waar je de dingen onomwonden kan zeggen.

De pers (beknopt) over De Onzen:
NRC (****): “Satire van Manuel zoekt humor op gevaarlijk terrein.”

Volkskrant (***): “Het is lovenswaardig hoe hij actuele thema’s als moslimterrorisme en racisme onverschrokken te lijf gaat.”

Twentse Courant: “Elke avond actueel is zo knap.”

Theaterkrant (***): “Beproefd recept of niet, de inhoud van zijn tirades verveelt nooit.”

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Details

  • donderdag 18 januari
  • 20:30 uur
  • Cabaret
  • Steigerzaal
Terug naar overzicht

Prijzen

Student
€ 16,50
Normaal
€ 18,00
Cursist
€ 16,00
CJP
€ 16,50
Ticket & Dagschotel
€ 31,50
Pas 65+
€ 16,50
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar