Andries Tunru

In Theorie

donderdag
19 jan

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Slimme grappen, snelle stand-up, aanstekelijke energie, vlijmscherpe improvisaties, vette verhalen en prachtige liedjes.

lees meer

Andries Tunru won prijzen op Cameretten en de Studenten Cabaret Festivals van Amsterdam en Groningen. Vervolgens gooide hij hoge ogen met zijn eerste programma Vlees, vis, wal en schip. In zijn tweede programma haalt hij zijn diploma psychologie onder het stof vandaan. Met zichzelf als onderzoeksobject neemt hij het ‘mens-zijn’ onder de loep en ontleedt hij opgewekt zijn (en daarmee onze) binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je de finale van De Slimste Mens verliest van, pak hem beet, Snollebollekes?

tekst en spel: Andries Tunru | techniek: Mike Lathouwers en Niels Boswinkel

www.andriestunru.nl

Recensies

NRC ★★★★: 
“In Theorie is een zeer geslaagde voorstelling.”

“Tunru is een ras-entertainer”

“In zijn tweede soloshow bewijst cabaretier Andries Tunru zich een flitsend improvisator en een uitblinker in muzikale acts.”

Theaterkrant:
"In zijn energieke, fysieke uitwerkingen herken je collega’s als Jochem Myjer, Lennette van Dongen en Ronald Goedemond"

Kortingen

Voor studenten geldt een last-minute prijs van € 10,- per kaartje. Lees meer over deze en andere kortingen.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 18,50 / CJP € 17,00 / 65+ € 17,00 / Student € 17,00 / Cursist € 16,50

Andries Tunru - In Theorie
Vanaf € 16,50
Tickets  kopen