Anne & Lisa

Weltschmerz

donderdag
16 jan

aanvang om 20:15

Karolingenzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Wonderlijk, eigenzinnig, absurdistisch en humoristisch.

In Weltschmerz doorgronden Anne & Lisa personages die niet bepaald vooraan stonden toen geluk en liefde werden uitgedeeld. Met snelle sketches en absurde situaties - waar iedereen vraagtekens bij zet – brengen ze op humoristische en muzikale wijze een ode aan de onvolmaaktheid van de wereld. Zo heeft Danny echt àlles van Star Wars, maar niemand om papa of mama tegen te zeggen. Herman zal nimmer raden wat Anton bij zich heeft, en als ze samen gaan vissen vergeten ze standaard de hengels. ‘Weltschmerz’ is overal, het is de pijn die ons mens maakt, met humor als enige zetpil.

Met vlag en wimpel slaagden Anne & Lisa in 2017 voor de befaamde Koningstheateracademie met hun voorstelling Weltschmerz. “Een innemend, aantrekkelijk duo om naar te kijken (…) van uitzonderlijke kwaliteit”, aldus de afstudeercommissie. Afgelopen jaar werden Anne & Lisa verkozen tot TVB New Artist, een uniek samenwerkingsverband tussen TVB Theater en veertig theaters om uitzonderlijk talent een vliegende start te geven.  

regie: Sijmen de Jong

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 15,50 / CJP € 14,00 / Pas 65+ € 14,00 / Student € 14,00 / Cursist € 13,50