Anne-Marie Jung

RAM

zaterdag
19 jan

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Anne-Marie gaat rammen tot ze erbij neervalt!

Anne-Marie Jung ken je wellicht als side-kick van André van Duin, van ‘Wie is de Mol?’ of van haar eerste solovoorstelling ‘De Exoot’, waarmee ze in 2016 het theater inging. Daar genoot het publiek zó van, en zijzelf ook, dat een vervolg niet kon uitblijven: ‘RAM’, genoemd naar haar sterrenbeeld. Anne-Marie kan sowieso aardig door rammen. Over van alles. Samen met boogschutter en regisseuse Marije Gubbels zorgt ze voor een avond vol excentrieke, maar toch herkenbare types; van de overspannen barista in het koffietentje op de hoek tot een totaal geobsedeerde dure-merkenfanaat. ‘RAM’ wordt een kleurrijke muzikale reis door hun hoofden en ook stiekem door dat van Anne-Marie – je weet wel; die blonde met die rode lippen! Ze gaat rammen tot ze erbij neervalt!

spel en zang: Anne-Marie Jung | tekstbijdragen: Gijs de Lange, Tina de Bruin en Jurrian van Dongen | regie: Marije Gubbels

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.


Scènefoto's van RAM en de trailer van haar vorige show 'De Exoot':

Normaal € 18,50

Pas 65+ € 17,00 / CJP € 17,00 / Student € 17,00 / Cursist € 16,50 / LUX Podiumpas € 16,50