Anne Neuteboom

Hit me baby one more time

zaterdag
20 mrt

aanvang om 21:00

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Een van de grootste cabarettalenten van dit moment laat zich niet uit het veld slaan in haar nieuwe cabaretvoorstelling Hit me baby one more time.

Anne Neuteboom heeft het weer lekker voor elkaar, op haar eenendertigste, in een antikraakwoning in Den Dolder. Midden in de culturele kaalslag, zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering en ook veel te vaak zonder stromend water. Expeditie Robinson is er niets bij. Maar Neutje laat zich niet uit het veld slaan, er is altijd perspectief. So come on baby, hit me one more time.

Neuteboom is een van de grootste cabarettalenten van dit moment, met een nominatie voor de Neerlands Hoop 2019 op zak: “Een frisse wind in het huidige cabaretlandschap”, aldus de jury. Haar programma Kijk haar gaan werd door zowel Parool als De Groene Amsterdammer gekozen tot één van de beste programma’s van het jaar, volgens Trouw is ze de meest veelbelovende nieuwkomer en NRC tipte haar als één van dé talenten van nu.

regie: Hanneke Braam

www.anneneut.nl

De pers over haar vorige cabaretvoorstelling Kijk haar gaan:

NRC Handelsblad ★★★★:
“Neuteboom toont een rijk palet aan emoties. Een overtuigende voorstelling (…) grappig, kritisch en ontroerend.”

Theaterkrant:
“Kan een cabaretvoorstelling tegelijk persoonlijk en geëngageerd zijn, tegelijk energiek en kwetsbaar en tegelijk chaotisch en met een sterke rode draad? Ja, dat kan, zo bewijst Anne Neuteboom” (…) “Het resultaat is fantastisch theater, waarbij je steeds weer verrast wordt en dus de hele avond op het puntje van je stoel blijft zitten.”

Het Parool:
"Haar spel is zowel energiek als geraffineerd en haar observatievermogen leidt tot hilarische, goed geformuleerde wanhoop. Welke sadist neemt een pakketje voor de buren aan als ze diezelfde dag nog voor een week naar Terschelling vertrekt?"

Bekijk in het filmpje hieronder alle coronamaatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek. 

>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 18,00 / CJP € 16,50 / 65+ € 16,50 / Student € 16,50 / Cursist € 16,00

Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.