Anne Neuteboom

Effe niet met je mening

woensdag
25 aug

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Let op: deze voorstelling vindt plaats in de Lindenbergzaal.

Deze voorstelling is van naam gewijzigd en heette eerder Hit me baby one more time.

Omdat het tijd wordt dat iedereen z’n dikke mening een keer lekker voor zich houdt. In het bijzonder die Neuteboom, die er al sinds 2015 kwistig mee loopt te strooien. Oké, ze won er Cameretten mee. Oké, ze werd ermee genomineerd voor Neerlands Hoop. Oké, ze kreeg lovende recensies in de kranten. En oké, ze kwam ermee op tv en Netflix. Maar nu is het echt afgelopen met die verbale incontinentie de hele tijd. Het is genoeg geweest. Effe niet meer met die mening. Toch?

Neuteboom is een van de grootste cabarettalenten van dit moment, met een nominatie voor de Neerlands Hoop 2019 op zak: “Een frisse wind in het huidige cabaretlandschap”, aldus de jury. Haar programma Kijk haar gaan werd door zowel Parool als De Groene Amsterdammer gekozen tot één van de beste programma’s van het jaar, volgens Trouw is ze de meest veelbelovende nieuwkomer en NRC tipte haar als één van dé talenten van nu.

regie: Hanneke Braam

www.anneneut.nl

De pers over haar vorige cabaretvoorstelling Kijk haar gaan:

NRC Handelsblad ★★★★:
“Neuteboom toont een rijk palet aan emoties. Een overtuigende voorstelling (…) grappig, kritisch en ontroerend.”

Theaterkrant:
“Kan een cabaretvoorstelling tegelijk persoonlijk en geëngageerd zijn, tegelijk energiek en kwetsbaar en tegelijk chaotisch en met een sterke rode draad? Ja, dat kan, zo bewijst Anne Neuteboom” (…) “Het resultaat is fantastisch theater, waarbij je steeds weer verrast wordt en dus de hele avond op het puntje van je stoel blijft zitten.”

Het Parool:
"Haar spel is zowel energiek als geraffineerd en haar observatievermogen leidt tot hilarische, goed geformuleerde wanhoop. Welke sadist neemt een pakketje voor de buren aan als ze diezelfde dag nog voor een week naar Terschelling vertrekt?"

Lindenberg Theaterweek

Deze voorstelling is onderdeel van de Lindenberg Theaterweek. In de laatste week van augustus ervaar je bij ons hoe mooi theater was, is én gaat zijn met een aantal ijzersterke cabaret- en jeugdvoorstellingen die we het afgelopen seizoen hebben moeten missen. 

Bekijk in het filmpje hieronder alle coronamaatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek. 

Normaal € 18,00 / CJP € 16,50 / 65+ € 16,50 / Student € 16,50 / Cursist € 16,00

De voorstellingen voor seizoen 21-22 gaan op maandag 30 augustus om 10.00 uur in verkoop. Kaarten voor de Theaterweek (23 t/m 29 augustus) zijn al wel in verkoop.