Anne Neuteboom

Hit me baby one more time

zaterdag
07 nov

aanvang om 19:00

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

LET OP: deze voorstelling vindt plaats in de Lindenbergzaal en dus niet in de Steigerzaal.

Een van de grootste cabarettalenten van dit moment laat zich niet uit het veld slaan in haar nieuwe cabaretvoorstelling Hit me baby one more time.

Anne Neuteboom heeft het weer lekker voor elkaar, op haar eenendertigste, in een antikraakwoning in Den Dolder. Midden in de culturele kaalslag, zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering en ook veel te vaak zonder stromend water. Expeditie Robinson is er niets bij. Maar Neutje laat zich niet uit het veld slaan, er is altijd perspectief. So come on baby, hit me one more time.

Neuteboom is een van de grootste cabarettalenten van dit moment, met een nominatie voor de Neerlands Hoop 2019 op zak: “Een frisse wind in het huidige cabaretlandschap”, aldus de jury. Haar programma Kijk haar gaan werd door zowel Parool als De Groene Amsterdammer gekozen tot één van de beste programma’s van het jaar, volgens Trouw is ze de meest veelbelovende nieuwkomer en NRC tipte haar als één van dé talenten van nu.

regie: Hanneke Braam

www.anneneut.nl

De pers over haar vorige cabaretvoorstelling Kijk haar gaan:

NRC Handelsblad ★★★★:
“Neuteboom toont een rijk palet aan emoties. Een overtuigende voorstelling (…) grappig, kritisch en ontroerend.”

Theaterkrant:
“Kan een cabaretvoorstelling tegelijk persoonlijk en geëngageerd zijn, tegelijk energiek en kwetsbaar en tegelijk chaotisch en met een sterke rode draad? Ja, dat kan, zo bewijst Anne Neuteboom” (…) “Het resultaat is fantastisch theater, waarbij je steeds weer verrast wordt en dus de hele avond op het puntje van je stoel blijft zitten.”

Het Parool:
"Haar spel is zowel energiek als geraffineerd en haar observatievermogen leidt tot hilarische, goed geformuleerde wanhoop. Welke sadist neemt een pakketje voor de buren aan als ze diezelfde dag nog voor een week naar Terschelling vertrekt?"

Lees hieronder de maatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek en veelgestelde vragen m.b.t. het coronavirus. 

>>> Lindenberg theaterprotocol
>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 18,00 / CJP € 16,50 / 65+ € 16,50 / Student € 16,50 / Cursist € 16,00

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Voorstellingen'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.