Arjan Ederveen & Jack Wouterse

ZIN

donderdag
19 sep

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Toneel en muziektheater

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

Absurdistische en komische voorstelling van twee rasartiesten.

Met het absurdistische en komische ZIN sluiten rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse hun tragikomische trilogie over afscheid, vriendschap en de tijd die verstrijkt af. In deze voorstelling schotelt het duo je opnieuw een bonte stoet aan personages voor. Zo zien we twee tv-koks op leeftijd, die worstelen met de werkdruk van de dagelijkse middagshow en daarbovenop niet meer de vrienden voor het leven blijken te zijn die ze ooit wèl waren. Daarom moeten ze veel zin maken om de zin in te zien van de zin van het zijn in dit wegwerp-tv-land. Ze delen hun zorgen over naderend medisch onheil nu ze van een zekere leeftijd zijn, want niemand levert toch vrijwillig zijn drol op een stokje in bij de dokter? Daarnaast is er het verhaal van de mateloos populaire keukenromanschrijfster, wier nieuwste boek verfilmd wordt. Maar wie heeft het eigenlijk geschreven? Ze heeft haar min meegenomen, maar wat is dat eigenlijk, een min, en welke rol speelt zij in het geheel? In ieder geval heeft de schrijfster nog steeds zin in het leven, maar gaat ze het einde van de voorstelling halen? Ondertussen verglijdt de tijd en leven de heren zich uit in hun komische en tragische talenten. Gewoon omdat ze daar zin in hebben. 

eindregie: Gerardjan Rijnders | van en door: Arjan Ederveen en Jack Wouterse

de Volkskrant ***** over ‘Walden’
“Arjan Ederveen en Jack Wouterse zijn knap op dreef als bejaarde broers, zonderlinge vlegels, waarvan één de dood in de ogen kijkt. Ederveen sart het publiek met hilarische dubbelzinnigheden maar schmiert niet. Wouterse is aandoenlijk in zijn breekbare lobbesmotoriek.”

NRC Handelsblad over ‘Walden’
“Het is prachtig hoe ze traag en bibberend van oudheid op gang komen. De plot is niet meer dan een brief met slecht nieuws die Ederveen voor Wouterse geheim houdt. Maar waar het echt om draait zijn de handvol heerlijk komische scènes, waarin beide mannen hun acteerkunst (Wouterse) en komisch talent (Ederveen) tonen.”

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Uitverkocht

Normaal € 23,00 / CJP € 21,50 / Pas 65+ € 21,50 / Student € 21,50 / Cursist € 21,00