Blackman & Blokland / STIP

Wij gaan het hebben over haar (12+)

zaterdag
08 feb

aanvang om 19:30

Steigerzaal

Jeugd

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Geknipt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Het nieuwe theaterduo Blackman & Blokland gaat het hebben over haar. Want iedereen worstelt met haar en sommige mensen hebben een bijzondere geschiedenis met haar. Geen invalshoek wordt geschuwd: gekamd, gestyled, gepresst, gekwetst, gestraight, gevreesd, ongeremd, onderdrukt, bevrijd, gewassen of ongedwongen. Je haar is wie je bent, vinden Yahmani Blackman en Dorothy Blokland, die in deze vrolijke en serieuze voorstelling spoken word, stand-up, zang en theater combineren met een flinke dosis humor. De voorstelling Wij gaan het hebben over haar is de winnaar van de Amsterdam Fringe Awards 2018, werd genomineerd voor de BNG Bank Theaterprijs 2018 en is geknipt voor echt iedereen vanaf 12 jaar. “Scherp, bevlogen en relevant” (de Volkskrant ****).

regie: Milone Reigman | concept en spel: Yahmani Blackman en Dorothy Blokland

de Volkskrant ****:
Vanuit een simpel gegeven groeit de voorstelling uit tot een scherp, bevlogen en relevant discussiestuk over culturele toe-eigening, waarbij gelukkig ook genoeg te lachen valt.”

 

Deze voorstelling is onderdeel van het Jong Theater Circuit. Het Jong Theater Circuit is een initiatief van STIP theaterproducties met nieuwe voorstellingen van jonge jeugdtheatermakers. Ze spelen in diverse theaters door heel Nederland. In seizoen 2019-2020 zijn dat de voorstellingen De wereld & Ko (8+) van Belle van Heerikhuizen, Wij gaan het hebben over haar (12+) van Blackman en Blokland en Stil of ik schiet (6+) van House of Nouws.

Normaal € 12,50 / CJP € 11,00 / Pas 65+ € 11,00 / Cursist € 10,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.