Boeschoten & Guthman

MEIS! (6+)

zondag
27 okt

aanvang om 15:00

Steigerzaal

Jeugd

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Ontdek het geheim van het bos in een theatraal hoorspel.

Hoor je de bladeren knisperen en het geritsel in de toppen van de bomen? De kleine Meis dwaalt in haar eentje door het bos als ze een muis op een rood fietsje ontmoet. Hij verklapt haar het grote geheim: alle dieren kunnen praten! En zo begint het avontuur van haar leven, met een zingende Vlaamse gaai, een vrolijke hond en een slinkse vos. Langzaam komt ze erachter wie er te vertrouwen is en wat de regels van het bos zijn. MEIS! is een spannend en humoristisch sprookje in de vorm van een theatraal hoorspel. “Uitvergroot gekraak, geroep en gepruttel maken de spannende momenten spannender en de leuke momenten leuker.” (de Volkskrant ****)

regie: Bram de Goeij | spel: Ottolien Boeschoten en Gerold Guthman | concept: Tom Sijtsma en Peter Drost |  tekst: Tom Sijtsma | dramaturgie: Gienke Deuten | vormgeving: Jolanda Lanslots

de Volkskrant ****:
“Bij binnenkomst en ook na afloop mogen de kinderen door de studio rauzen en geluid maken – is er iets dat ze liever doen? (…) Uitvergroot gekraak, geroep en gepruttel maken de spannende momenten spannender en de leuke momenten leuker.”

Theaterkrant:
“Het mooiste uit de voorstelling zijn de bosgeluiden: de wind die hoog in de bladeren van de bomen waait (op het toneel wordt zachtjes in kluwen geluidstape gegraaid) en het begin van een regenbui (langzaam met de vingertoppen op aluminiumfolie trommelen). Bij het maken van de geluiden van de vogels in het bos (met of zonder fluitjes) is het doodstil in de zaal.”

Normaal € 12,50 / CJP € 11,00 / Pas 65+ € 11,00 / Jeugd € 8,50 / Cursist € 10,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.