BonteHond

De Geheime Club (6+)

woensdag
27 okt

aanvang om 14:00

Steigerzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Laat jij je graag verrassen? Ben je gekker op de verrassing dan de chocolade van een verrassingsei? Dan is De Geheime Club iets voor jou!

De Geheime Club: niemand weet nog wat het is, en het kan van alles zijn: solo’s, één groot stuk of duetten. Niets is zeker, behalve dat vijf nieuwe makers samenkomen in De Geheime Club en zij het wel weten. Het is dus één groot mysterie maar wellicht straks niet meer voor jou! Na afloop ontkennen wij alles dus zorg dat je erbij bent.

www.bontehond.net  

Workshop Vakantiekriebels

Ga lekker creatief aan de slag in de herfstvakantie met deze bijbehorende Vakantiekriebels-workshop. Meer informatie volgt binnenkort!

Nieuwe maker

Wij maken graag plaats voor nieuwe makers in ons programma. Want ook de grootsten van nu, zijn ooit klein begonnen. Daarom staan theatermakers die een belofte zijn voor de toekomst bij ons op het podium.

Let op! Toegang met een coronatoegangsbewijs

Je bent welkom bij deze voorstelling op vertoon van een entreekaartje én een coronatoegangsbewijs die je toont met de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze coronapagina of bekijk onderstaand filmpje. Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen. 

Normaal € 13,00 / CJP € 11,50 / 65+ € 11,50 / Jeugd € 8,50 / Cursist € 11,00