BonteHond & Maas theater en dans

Drie (4+)

Omschrijving

Een stoere vierjarige drieling op avontuur.

De vierjarige drieling Jonas, Johan en Jacob loopt weg van huis. De oudste is zeventien dagen te vroeg geboren, heeft een paar ‘losse draadjes’ in zijn hoofd en moet naar een speciale school. Maar de broertjes willen bij elkaar blijven en gaan uit protest op reis naar oom Kees in Groningen, waar ze vast met z’n drieën welkom zijn. Onderweg beleven ze het ene avontuur na het andere. Ze kibbelen, hebben honger, vechten met koeienvlaaien en missen hun ouders. Theater over de bijzondere onderlinge band van broers en over anders zijn.

concept: Matthijs Rümke / tekst: Bodil de la Parra / regie: Dorien Folkers / spel: Ayrton Fraenk, Niek van der Horst en Freek Nieuwdorp

‘Drie’ is een ode aan de in 2015 overleden regisseur Matthijs Rümke, die deze voorstelling in 2002 bij Theater Artemis maakte en toen ook zelf meespeelde.

Drie in de pers:
“Drie is een pareltje. (…) Ze schakelen intuïtief, timen hun tekst magisch met elkaar en de muziek. En dan ontstaat er iets zeldzaams. Iets meeslepends dat recht het hart ingaat” **** Theaterkrant.

“Een spannend avontuur dat boeit van begin tot eind. (…) Perfecte timing, komisch talent, mimiek en samenspel maken van Drie een bijzondere voorstelling” Theater- en musicalnieuws.

“Het is en blijft actueel en indrukwekkend om naar te kijken. (…) Deze ode aan Matthijs Rümke is er één om u tegen te zeggen.” I love theater (♥♥♥♥en een half)

“We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. De duur voor de voorstelling is ideaal: 40-45 minuten. Voor kleine kinderen goed vol te houden. De voorstelling zelf is leuk en op een grappige manier uitgevoerd.” Olivette

Details

Terug naar overzicht

Prijzen

Normaal
€ 12,00
Lindenbende-pas
€ 6,00
CJP
€ 10,50
Pas 65+
€ 10,50
Cursist
€ 10,00
Jeugd
€ 8,00
De getoonde prijs is exclusief € 1,50 transactiekosten per bestelling.
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar