Bram Bakker

Opgebrand

woensdag
11 mrt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Lezing

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Een persoonlijke en professionele zoektocht naar de diagnose van een burn-out.

Steeds meer mensen claimen dat ze geveld zijn door een burn-out. Maar wat is dat nou eigenlijk? Een hersenziekte met verstoorde neurotransmitterspiegels? Of een geschenk, een wake-up call? Psychiater Bram Bakker zag honderden patiënten die niet verder konden met het leven dat ze gewend waren te leiden. Maar om nu te zeggen dat hij een betrouwbare diagnose in de aanbieding heeft…

Opgebrand is zowel een persoonlijke als een professionele zoektocht naar het antwoord. Soms treurig en emotionerend, vaak hilarisch en lachwekkend. Er worden geen pillen gepromoot en ook mindfulness staat niet op het recept, maar wellicht word je zelf wel op ideeën gebracht in dit wervelende, interactieve theatercollege van de burn-out-deskundige (die het zelf ook niet helemaal begrijpt).   

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 18,50 / CJP € 17,00 / 65+ € 17,00 / Student € 17,00 / Cursist € 16,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.