Cameretten Festival

Finalistentournee 2019

donderdag
30 jan

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Cabaretiers op weg naar de top.

Het Cameretten Festival is de oudste en belangrijkste cabaretkweekvijver van Nederland. Nadat de slag om de prijzen is gestreden en de kruitdampen zijn opgetrokken, trekken de drie finalisten van 2019 langs Nederlandse theaters, poppodia en bibliotheekzalen om jou hun prijswinnende show te laten zien. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen; er komt van alles voorbij. Het is net alsof je op een toverbal sabbelt. Bovendien is deze finalistentournee een schoolvoorbeeld van een win-winsituatie: de cabaretiers van de toekomst maken hun vlieguren, en jij kunt zeggen dat je ze hebt gezien voordat ze de grote zalen uitverkochten!

Deze cabaretiers wonnen Cameretten: Brigitte Kaandorp, NUHR (Niet Uit Het Raam), Plien en Bianca, Theo Maassen, Eric van Sauers, Marc-Marie Huijbregts, Klaasen & Sandifort, Ronald Goedemondt, Daniel Arends, Patrick Laureij, Janneke de Bijl en vele anderen.

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 16,00 / CJP € 14,50 / Pas 65+ € 14,50 / Student € 14,50 / Cursist € 14,00

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.