Carmina Ludicra

Iolanthe

zaterdag
21 okt

aanvang om 20:00

Steigerzaal

Muziek

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

De feeëriekste operette van Gilbert en Sullivan ter wereld, uitgevoerd door het komische, absurde maar bovenal muzikale Carmina Ludicra uit Nijmegen.

lees meer

De hogerhuisleden zijn dan wel woest aantrekkelijk maar de feeën blijven liever bij ze uit de buurt, anders eindigen ze straks net als lolanthe: 25 jaar geleden trouwde zij met een mens – een halsmisdaad volgens de feeënwet –  waarna ze voor straf haar man moest verlaten en werd verbannen uit de feeënwereld. En om nou de rest van je eeuwige leven te vertoeven op de bodem van een modderige sloot… Dat gaat je op den duur ook de neus uit komen.

Vlak voordat ze verdween bracht lolanthe nog een zoon ter wereld: Strephon. Nu hij volwassen is, wilt Strephon trouwen met zijn grote liefde Phyllis, echter weet Phyllis niet wie Strephon nu eigenlijk echt is. Ook is Strephon niet de enige die vecht voor de liefde van Phyllis. Hoe eindigt dit betoverende verhaal in feeënland?

* Deze productie valt onder de gastprogrammering van de Lindenberg.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 18,00 / Student € 13,00 / Carmina Ludicra € 13,00

Carmina Ludicra - Iolanthe
Vanaf € 13,-
Tickets  kopen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 13:00 tot 16:00 uur.