Chris Verlaan & Farida Laan

De Kringloper & De Acupuncturiste

vrijdag
15 dec

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Twee voor de prijs van één! Deze avond word je meegezogen in het leven van de autistische Chris Verlaan en de absurdistische wereld van Farida Laan.

Chris Verlaan - De Kringloper

Drukte en stress op het werk. Schreeuwende scholieren in de supermarkt. Theaterpubliek dat graag een praatje maakt in de foyer. Het leven van de autistische Chris Verlaan valt niet mee. Gelukkig is er voor hem een toevluchtsoord: de kringloopwinkel. De Kringloper gaat over levensvraagstukken als solo-daten, het juiste moment van valeriaan-gebruik en het omarmen van de innerlijke angsthaas.

www.chrisverlaan.nl

Farida Laan - De Acupuncturiste

Farida Laan was kort danser en lang beeldend kunstenaar. Totdat het statische karakter van papier en canvas en de beslotenheid van haar atelier haar danig de keel uithingen. Nu brengt ze haar absurdistische universum op het podium met De Acupuncturiste. “Farida Laan was echt een buitencategorie qua originaliteit. Daar zag ik iets was ik nog nooit eerder heb gezien.” – Hans Sibbel (Lebbis).

www.farida.nl

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 18,00 / CJP € 16,50 / 65+ € 16,50 / Student € 16,50 / Cursist € 16,00

Chris Verlaan & Farida Laan - De Kringloper & De Acupuncturiste
Vanaf € 16,-
Tickets  kopen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.