Christian van Eijkelenburg

Drift (reprise)

donderdag
16 nov

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Christian van Eijkelenburg maakte ruim zes jaar onderdeel uit van cabaretduo De Fransse Eijkel en speelt nu zijn eerste solovoorstelling. Drift is een verfrissend en absurdistisch cabaretspektakel over het (niet) toegeven aan je eigen menselijke driften.

Welke emoties en gedragingen hebben we geaccepteerd en welke worden we geacht te onderdrukken? Met eigenzinnige verhalen, elektronische beats en theatrale driftbuien zoekt Christian van Eijkelenburg naar antwoorden in een verfrissend en absurdistisch spektakel. “Verrassend cabaret met mooie animaties en filmbeelden” (de Volkskrant).

regie: Wil van der Meer

www.christianvaneijkelenburg.nl

Recensies

de Volkskrant:
“Verrassend cabaret met mooie animaties en filmbeelden.”

Theaterkrant:
“Groot talent voor absurdisme.”

Nieuw talent

Deze voorstelling is van een Nieuw talent. Wil je kennis maken met andere nieuw talenten? Kijk dan op onze Nieuw talent-pagina.

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid

Normaal € 19,00 / CJP € 17,50 / 65+ € 17,50 / Student € 17,50 / Cursist € 17,00

Christian van Eijkelenburg - Drift (reprise)
Vanaf € 17,-
Tickets  kopen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.