Club Guy & Roni | GEANNULEERD

Club Guy & Roni invites

zaterdag
18 dec

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Dans

afgelast
« vorige

Over deze voorstelling

Voorstelling geannuleerd

In verband met de nieuwe coronamaatregelen die afgelopen zondag 28 november zijn ingegaan, moeten onder andere theaters om 17.00 uur de deuren sluiten. Dit betekent dat deze voorstelling is geannuleerd. Kaartkopers ontvangen restitutie en worden per mail op de hoogte gesteld.

Club Guy & Roni invites zet groot (internationaal) talent in de spotlights. Club Guy & Roni vraagt dansmakers met wie het zich verwant voelt nieuw werk te maken. Dit vanuit de missie van het dansgezelschap om talent te ondersteunen, te begeleiden en hen bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. In deze double bill (twee voorstellingen op één avond) staan choreografen Dunja Jocic (winnaar Zwaan 2021) en Kwame Asafo (winnaar RIDCC 2019) centraal.

Dunja Jocic

Dunja Jocic maakte jaren deel uit van het ensemble van Club Guy & Roni, maar is inmiddels zelfstandig choreograaf en filmmaker. Ze won voor haar werk als choreograaf en danser diverse prijzen. Onlangs ontving ze één van de grootste dansprijzen, namelijk een Zwaan (2021) voor haar voorstelling De Panter. De jury bekroonde dit werk van Jocic als ‘meest indrukwekkende dansproductie’.In samenwerking met huisschrijver van het Noord Nederlands Toneel Rik van den Bos zoekt Jocic naar de essentie van wat onze identiteit bepaalt – is dat onze ziel, of juist ons lichaam? In een nabije toekomst krijgt een lichaam een nieuwe ziel geüpload. Zo ontstaat een strijd tussen dans en tekst en tussen wie er eigenaar is van het nieuw ontstane wezen.

Kwame Asafo-Adjei

De Britse choreograaf Kwame Asafo-Adjei combineert in zijn werk hedendaagse dans en hip-hop met zijn Ghanese afkomst, wat leidt tot een hele eigen, unieke bewegingstaal. Asafo won in 2019 de unieke XL Production Award van de RIDCC. RIDCC is de belangrijkste internationale duetcompetitie voor choreografietalent, met als belangrijkste prijs een ruim productiebudget om een nieuwe voorstelling mee te maken. Club Guy & Roni, trotse partner van deze competitie, begeleidde Asafo bij het maken van die productie, met deze voorstelling, Lubeck, als resultaat. In het midden van een pandemie probeert een jongeman greep te krijgen op wat hij is kwijtgeraakt en wat waarde voor hem heeft. 

choreografie: Dunja Jocic / Kwame Asafo-Adjei | tekst: Rik van den Bos

www.clubguyandroni.nl

Programma voor de stad

Deze voorstelling maakt deel uit van het Programma voor de stad. Ieder seizoen bieden de Stadsschouwburg, LUX en de Lindenberg een programma boordevol theater, cabaret, dans, literatuur en meer. ‘Toch is het niet altijd mogelijk om alle voorstellingen die je als theater wil laten zien te programmeren. Soms is een zaal niet geschikt voor het decor, soms kunnen agenda’s niet op elkaar afgestemd worden, enzovoorts. Door hierin samen te werken, kunnen een aantal voorstellingen toch een plekje krijgen in de stad’, aldus programmeur Heleen Kalkman. Daarom presenteren we dit seizoen gezamenlijk opnieuw een extra programma.

Deze voorstelling is exclusief consumptie. Je betaalt dus geen theatertoeslag. 

Let op! Toegang met een coronatoegangsbewijs

Je bent welkom bij deze voorstelling op vertoon van een entreekaartje én een coronatoegangsbewijs die je toont met de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze coronapagina of bekijk onderstaand filmpje.  

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

afgelast

Normaal € 19,00 / CJP € 17,50 / 65+ € 17,50 / Student € 17,50 / Cursist € 17,00 / SUPERVRIEND € 1,50