Comedy Collective ’23 | GEANNULEERD

Hirise Comedy Night

donderdag
30 nov

aanvang om 20:00

Aldenhofzaal

Cabaret

verkoop gesloten
« vorige

Over deze voorstelling

Deze voorstelling is geannuleerd. Met de kaartkopers is via e-mail contact opgenomen.

Comedy Collective ’23, opgericht door cabaretier Pieter Jouke, is een groep van 9 comedians die sinds het begin van 2023 samenwerken, ieder aan het eigen materiaal. Vijf van deze comedians en cabaretiers kun je bewonderen tijdens de Hirise Comedy Night.

lees meer

Pieter Jouke loopt al een tijdje met het idee rond om zijn kennis te delen met een groep jonge comedians. Pieter: “Het is win-win. Ik stel mijn kennis en netwerk beschikbaar en intussen word ik ondergedompeld in de energie en vooral de onnavolgbare grappen en denkwijzen van de nieuwe generatie.”

Dat is één van de redenen dat Pieter Jouke in 2022 stopte als schrijver bij De Avondshow met Arjen Lubach. Met pijn in zijn hart verliet hij het Hilversumse om zijn grote wens samen te werken met nieuwe jonge talentvolle comedians waar te maken. Pieter: “Het was vanaf minuut één duidelijk dat ik waarschijnlijk minimaal net zoveel van hen zou leren als zij van mij.”

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Projectgroep Podium 1390. 

Over Podium 1390

Podium 1390 is opgericht door een groep enthousiaste wijkbewoners uit Dukenburg. Doel is om de leukste optredens te organiseren in de theaterzaal van Lindenberg Aldenhof, dicht bij huis dus. Er zijn twee programmalijnen: onder de naam Hirise worden cabaretiers en bands geboekt in de avonduren en De Zondagse Kamer biedt ’s middags klassiek, pop en kleinkunst. 

Meer informatie vind je op de website van Podium 1390

LET OP: deze voorstelling vindt plaats in Lindenberg Aldenhof. Adres: Aldenhof 13-90, 6537 CD Nijmegen.

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid

verkoop gesloten

Normaal € 10,00 / CJP € 8,50 / 65+ € 8,50 / Student € 8,50 / Cursist € 8,00 / Jongeren tot 18 jaar € 5,00

Comedy Collective ’23 | GEANNULEERD - Hirise Comedy Night
Vanaf € 5,-
verkoop gesloten