Daniëlle Schel

OK

zaterdag
09 okt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, OK. Een voorstelling over verbinding. Of zoiets. Hartje.

In 2017 won Daniëlle de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd daarmee ‘Een dame om in de gaten te houden.’ In OK serveert Daniëlle je een (*) collage van (*) sketches, (*) liedjes en (*) conferences. Het belooft weer een (*) avond te worden, vol (*) karakters en (*) onderwerpen. Eén ding is zeker, Daniëlle zal in deze (*) voorstelling haar uiterste best doen om aan al je (*) verwachtingen te voldoen.

* hysterische / ongemakkelijke / briljante / hilarische / geile / onzekere / afschuwelijke / geniale / eerlijke / idiote / tenenkrommende / fantastische / bizarre / hartstochtelijke / geestige / betoverende / ellendige / persoonlijke / belachelijke / uiteenlopende

(lied)tekstbijdrage: Mattijs Verhallen | muzikale begeleiding: Luuk Janssen

www.danielleschel.nl

De pers over haar debuutvoorstelling Patroon:

Volkskrant ★★★★:
Zo’n vol, volledig verzorgd programma (…) Ze blijft onvoorspelbaar tot en met de laatste seconde.’

NRC:
‘Een dynamische montage van typetjes, conferences en liedjes’

Theaterkrant:
‘Een veelbelovend debuut waarin ze haar veelzijdige talent laat zien.’

Let op! Toegang met een coronatoegangsbewijs 

Je bent welkom bij deze voorstelling op vertoon van een entreekaartje én een coronatoegangsbewijs die je toont met de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze coronapagina of bekijk onderstaand filmpje.   

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 17,50 / CJP € 16,00 / 65+ € 16,00 / Student € 16,00 / Cursist € 15,50