De Gestampte Meisjes

F*KE IT

zaterdag
15 feb

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Show vol magie, illusies en humor.

Drie showgirls lijken het perfect voor elkaar te hebben. Ze zijn jong, mooi en succesvol. Maar gaat het allemaal wel goed achter die stralende gezichten? Er ontstaan kleine barsten en het drietal probeert die uit alle macht te verbergen, want zoals altijd geldt: the show must go on. Het publiek komt namelijk gewoon om een lekker avondje te ontspannen en te ontsnappen aan de realiteit, en zit dus echt niet te wachten op kwetsbaarheid en persoonlijke verhalen. Toch? Dus: fake it till you make it! Maar wat nou als de realiteit je begint in te halen, als je fouten maakt of als je toch niet meer durft?

F*KE IT is de nieuwe, avondvullende show van De Gestampte Meisjes, vol magie, illusies en humor. Er zullen dingen te zien zijn die niet bestaan en er bestaan dingen die je niet zult zien…  

regie: Kasper Scholten | met: Ymke van Hoof, Thenera van der Pluijm en Esmée van Liere

De Theaterkrant over hun vorige voorstelling BALLEN (****):
“De Gestampte Meisjes maken snelle, komische voorstellingen, vaak heel persoonlijk en de schaamte voorbij. Confronterend en ongegeneerd” en “In hun voorstelling maken De Gestampte Meisjes op zeer geestige wijze gehakt van het ideaalbeeld dat media neerzetten van jonge vrouwen en hun gedrag ten aanzien van mannen.”

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 16,50 / CJP € 15,00 / Pas 65+ € 15,00 / Student € 15,00 / Cursist € 14,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.