Emilio Guzman

Kom dan!

Omschrijving

Emilio komt op stoom!

Tot nu toe was Emilio Guzman een beleefde man. Een zachtaardige twijfelaar, een altijd naar nuance zoekende cabaretier. Tot nu toe! Want hij gaat het helemaal anders doen. Na drie voorstellingen tegen populisme is de wereld alleen maar populistischer geworden. De blanke boze mannen hebben gewonnen. Zij hebben nu de macht. Zij zijn de elite en Emilio is nu ook een blanke boze man. Dus mag hij ongeremd boos zijn. Zonder nuance, zonder beleefdheid, zonder twijfel, misschien zelfs wel onbeschaafd. ‘Kom dan!’ Want: “Als Emilio Guzman eenmaal op stoom komt, zien we een uitstekende cabaretier.” (Volkskrant)

In de pers: 

Theaterkrant **** over zijn vorige voorstelling ‘Alle Mensen Verzamelen’: “Anno 2016 is dergelijk engagement een verademing om naar te kijken.”

Het Parool **** over zijn vorige voorstelling ‘Alle Mensen Verzamelen’: “Ooit was hij het broertje van Javier, maar Emilio is inmiddels afgetekend de interessantere Guzman.”

regie: Laura van Dolron

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Details

Terug naar overzicht

Prijzen

Normaal
€ 18,00
bieb-korting
€ 16,00
Ticket & Dagschotel
€ 31,50
Student
€ 16,50
Cursist
€ 16,00
CJP
€ 16,50
Korting PV Radboud
€ 13,50
Pas 65+
€ 16,50
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar