DE ZAAK A/ANNELIES APPELHOF

de bAAs (5+)

zondag
05 nov

aanvang om 15:00

Steigerzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Filosofisch jeugdtheater rond de eeuwige vraag: wie is hier de baas?

De wereldberoemde dompteur Monica A. en haar poedel DingDong betreden de arena voor hun act ‘Dingen met Ringen’. Maar als Monica weer eens boos wordt op DingDong en de baas begint te spelen, wordt het tijd de rollen om te draaien: ‘En dan deden we nu dat jij de hond en ik de Monica was!’ Het is het startschot van een machtsstrijd die zich niet tot A. en haar poedel beperkt, maar zich verspreidt als een olievlek. Eerst de muzikant, dan een agent, tenslotte het publiek en zelfs hun ouders worden meegesleurd in de eeuwige vraag: wie is hier de baas?

concept & tekst: Annelies Appelhof | spel: Annelies Appelhof, Niels Kuiters en Marlon Penninkhof | muziek: Marlon Penninkhof | regie: Lara van Hoof | decor: Scott Robin Jun | kostuums: Hanne Pierrot | lichtontwerp: Iris Rodenburg | filosofische begeleiding: Mirjam Poolster en Caroline van Twillert (De Denkschool)

www.dezaaka.nl

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 15,00 / CJP € 13,50 / 65+ € 13,50 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 9,00 / Cursist € 13,00

DE ZAAK A/ANNELIES APPELHOF - de bAAs (5+)
Vanaf € 9,-
Tickets  kopen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.