Derek Otte

Tijd Over

donderdag
05 okt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Na het succesvolle De tijd is om maakt poëet Derek Otte zich met Tijd over op voor een nieuwe reis langs de theaters met spoken word, versjes, verhalen, grappen, grollen en anekdotes.

In een dik uur vol taal, met minimale muzikale begeleiding en ruimte voor een lach en een traan, geeft Otte rijm en ritme aan herkenbare levenslessen en de wereld om ons heen. Thema’s van nu, in hoog tempo, in een fijngevoelig maar tóch recht-voor-z’n-raap-jasje. Nét effe wat anders! Maar wel lekker.

www.derekotte.nl      

Recensies

De pers over Derek Otte:

Theaterkrant:
“Triomfantelijke metaforen en knap in elkaar geregen woordkunst.”

Scénes:
“Vanaf het eerste moment heeft woordkunstenaar Derek Otte door zijn open, ontwapenende uitstraling een grote gunfactor.”

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid

Normaal € 21,00 / CJP € 19,50 / 65+ € 19,50 / Student € 19,50 / Cursist € 19,00 / Voordeel met je biebpas € 18,50

Derek Otte - Tijd Over
Vanaf € 18,50
Tickets  kopen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.