Diederik van Vleuten

Moedig Voorwaarts (try-out)

donderdag
04 nov

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Aan het verleden besteedde meesterverteller en stand-up historian Diederik van Vleuten in drie bejubelde soloprogramma’s nu wel genoeg aandacht. Vanaf nu gaat hij moedig voorwaarts met weer een aangrijpend verhaal.  

‘Het leven wordt voorwaarts geleefd maar achterwaarts begrepen’. Deze wijsheid van filosoof Kierkegaard heeft Diederik boven zijn bureau hangen. Om hem eraan te herinneren dat deze uitdagende tijden erom vragen zijn theatrale visie vol op de toekomst te richten. Of op zijn minst op het heden. Of hij daarin ook slaagt zal de toekomst uitwijzen. Een ding is zeker: aan het eind van de avond zal de meesterverteller achterwaarts begrepen hebben waar zijn huidige aangrijpende verhaal over ging. Moedig Voorwaarts dus.

www.diederikvanvleuten.nl

Let op! Toegang met een coronatoegangsbewijs

Je bent welkom bij deze voorstelling op vertoon van een entreekaartje én een coronatoegangsbewijs die je toont met de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze coronapagina of bekijk onderstaand filmpje.  

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 18,00 / CJP € 16,50 / 65+ € 16,50 / Student € 16,50 / Cursist € 16,00